![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
QUOTE http://wiadomosci.onet.pl/1504985,11,item.html Ślaskie: rzucał się z nożami na samochody Policjanci zatrzymali mieszkańca Dąbrowy Górniczej, który z nożami w rękach rzucał się na samochody. Szaleniec próbował także zaatakować funkcjonariuszy. Ci musieli użyć broni. Napastnik został postrzelony. Wczoraj wieczorem furiat zaatakował siedzącą w samochodzie czteroosobową rodzinę. Mężczyzna trzymanymi w ręku nożami uderzył w przednią szybę samochodu. Kierowca powiadomił policję. Na widok funkcjonariuszy mężczyzna ruszył w ich kierunku wymachując nożami. Napastnik nie reagował na ostrzeżenia ani na strzał ostrzegawczy i próbował zaatakować policjantów. Wtedy jeden z nich strzelił w nogi szaleńca, raniąc go w łydkę. Dopiero wtedy mężczyzna upuścił noże. Policjanci obezwładnili go, udzielili pierwszej pomocy i wezwali pogotowie, które odwiozło mężczyznę do szpitala. i jak to zawsze na Onecie przy kazdej wiadomomsoci z Sosnowca albo DG zaczyna sie klotnia ze slazakami i tlumaczenia ze nie Slask ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
No tylko że w tamtym wątku są bardziej konkretne tematy, inwestowanie w bezpieczeństwo, sprawy policji itp. No to jak chcecie już.
W każdym bądź razie, temat bezpieczeństwa i rozmowy o nim są na pewno ważne. Troche off-topic się robi, ale co do koncertu.. To wydaje mi się że było sporo ludzi, ale na pewno nie był to szczyt możliwości. Nie wiem jaka przyczyna, myślałem że będzie więcej ludzi. Ja byłem, bo miałem wjazd za free. Na płycie początkowo stała garstka ludzi może z 50 w tym ja ![]() Co do sytuacji ze Śląskiem, też kilka osób się oburzyło (w tym ja) a potem to już poleciało. Przeprosiny też były.. Ten post edytował kwintosz wto, 20 mar 2007 - 20:02 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:44 |