![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
QUOTE http://wiadomosci.onet.pl/1504985,11,item.html Ślaskie: rzucał się z nożami na samochody Policjanci zatrzymali mieszkańca Dąbrowy Górniczej, który z nożami w rękach rzucał się na samochody. Szaleniec próbował także zaatakować funkcjonariuszy. Ci musieli użyć broni. Napastnik został postrzelony. Wczoraj wieczorem furiat zaatakował siedzącą w samochodzie czteroosobową rodzinę. Mężczyzna trzymanymi w ręku nożami uderzył w przednią szybę samochodu. Kierowca powiadomił policję. Na widok funkcjonariuszy mężczyzna ruszył w ich kierunku wymachując nożami. Napastnik nie reagował na ostrzeżenia ani na strzał ostrzegawczy i próbował zaatakować policjantów. Wtedy jeden z nich strzelił w nogi szaleńca, raniąc go w łydkę. Dopiero wtedy mężczyzna upuścił noże. Policjanci obezwładnili go, udzielili pierwszej pomocy i wezwali pogotowie, które odwiozło mężczyznę do szpitala. i jak to zawsze na Onecie przy kazdej wiadomomsoci z Sosnowca albo DG zaczyna sie klotnia ze slazakami i tlumaczenia ze nie Slask ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Mieszkają tam chyba jeszcze zwykli ludzie, koleżanki babcia tam mieszka.
![]() ![]() Co do bezpieczeństwa, to często wracam z Zielonej z dziewczyną ok 22. Nie zdarzyło mi się i mam nadzieje że nie zdarzy się żeby mnie ktoś zaczepił. Co prawda to jeszcze nie jest zbyt późna pora, ale jednak ciemno w lato bywa. ![]() I mały OT: co do tożsamości zagłębiowskiej i postrzegania DG jako Śląska, to na koncercie Kombii, jeden z muzyków wyjechał że "tak się zdobywa uznanie na Śląsku" to go zje.. no wiecie co.. aaaale sie darłem!!! ![]() PS. Hator, też się właśnie zastanawiam czy nie połączyć tematu? Ten post edytował kwintosz wto, 20 mar 2007 - 16:06 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
I mały OT: co do tożsamości zagłębiowskiej i postrzegania DG jako Śląska, to na koncercie Kombii, jeden z muzyków wyjechał że "tak się zdobywa uznanie na Śląsku" to go zje.. no wiecie co.. aaaale sie darłem!!! ![]() PS. Hator, też się właśnie zastanawiam czy nie połączyć tematu? i jak koncert? Duzo bylo ludzi? Pamietam kiedys chyba na Big Cycu pod PKZ w Sylwestra (ah co za czasy ![]() ![]() Kiedys Piasek na Dniach Sosnowca podobnie wypalil na poczatku i przez pol koncertu przepraszal PS. autor tez wyraza zgoda na polaczenie z tamtym ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:02 |