![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 77 Dołączył: sob, 04 lis 06 Nr użytkownika: 261 ![]() |
Pora utworzyć Topic w którym będziemy dyskutować na temat związany z rządami Prezydenta Podrazy, analizować jego decyzje.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
takie pytanie tez mi przychodzi do glowy ale coz z tego jak w um nie odpisuja nawet na poprzednie pytania mimo ze co tydzien sie przypominalem - jutro beddzie 4 raz bodajze :/
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
takie pytanie tez mi przychodzi do glowy ale coz z tego jak w um nie odpisuja nawet na poprzednie pytania mimo ze co tydzien sie przypominalem - jutro beddzie 4 raz bodajze :/ Po prostu - trzeba przyjąć, że wszystko wróciło do normy. Obietnice były bez pokrycia, arogancja "waadzy" wyszła na wierzch. Po raz kolejny okazuje się, że nie liczą się ludzie, tylko ich głosy. Ciekaw jestem, jakie bajki będą opowiadać kandydaci na samorządowców za cztery lata? Wiem jedno, Panie i Panowie - cokolwiek powiecie i obiecacie, na mnie już proszę nie liczyć, równym sikiem to oleję i zamiast głosować pójdę sobie na piffko. -------------------- "Piorunochron na szczycie wieży kościelnej jest najlepszym dowodem na to, że wszyscy miewamy wątpliwości..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:46 |