![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 77 Dołączył: sob, 04 lis 06 Nr użytkownika: 261 ![]() |
Pora utworzyć Topic w którym będziemy dyskutować na temat związany z rządami Prezydenta Podrazy, analizować jego decyzje.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Ja tak tylko chciałbym zauważyć, że naprawdę chyba z naszymi urzędnikami nie jest najlepiej skoro w konkursie na stanowisko Naczelnika Wydziału Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej wymagana jest znajomość obsługi programu: "EXEL"
![]() Może i te konkursy są o d.. rozbić, niestety nie umiem ocenić i może z góry wiadomo kto wygra ale mam niedosyt i zastrzeżenie, że te uzasadnienia co do wyborów są tak a nie inaczej skonstruowane.. Myślałem że można coś więcej na ten temat napisać. Nie dziwne, że pojawiają się podejrzenia o ustawiane konkursy, na których i tak wygrywają swoi "kolesie" a nie najlepsi fachowcy.. Szkoda że nie ma np. sprawozdań z rozmów z kandydatami, wtedy można by ocenić odpowiedzi i zarazem wiedzę danego "delikwenta" ubiegającego się o posadę. Każdy bym miał tam swój jakiś tego obraz, a teraz napiszą że zna się na tym, na tym i że wykazał się wiedzą z zakresu ble ble.. Tak naprawdę, to nie wiadomo czy w ogóle były prowadzone jakiekolwiek rozmowy z każdym kandydatem.. Chciałbym wierzyć że to wszystko jest uczciwe, ale jak widzę jakie osoby wygrywają konkursy to zaczynam wątpić.. Ten post edytował kwintosz nie, 18 mar 2007 - 00:16 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:42 |