![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 77 Dołączył: sob, 04 lis 06 Nr użytkownika: 261 ![]() |
Pora utworzyć Topic w którym będziemy dyskutować na temat związany z rządami Prezydenta Podrazy, analizować jego decyzje.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 94 Dołączył: wto, 14 wrz 04 Nr użytkownika: 109 Płeć: Mężczyzna Skype: misteradzio2 ![]() |
Hator!
Stanowczo protestuję przeciwko wydawaniu takich opinii o aktualnej władzy w Dąbrowie G. Jestem głęboko przekonany, że PPP (PanPrezydentPodraza) ani w calu nie naruszył wyborczych obietnic, bo jest człowiekiem, dla którego dane słowo ma wartość przeogromną. Nie jest też prawdą Hator, że PPP uprawia partyjniactwo, które jakoby przejawia się tym, że sadza na stołki kolegów partyjnych. Wierzę święcie w obiektywizm konkursów. Każdy, kto spełnia określone warunki może w nich startować. A skoro wygrywa to osoba z SLD lub jego kręgów, to znaczy tyle, że ta partia i to środowisko ma najlepsze kadry! Nie wiem, czy PPP jest osobą wierzącą. Wiem jednak, że władza pochodzi od Boga. A Bóg jest uczciwy, więc każda władza apriori taką musi być. Co było do udowodnienia. -------------------- POZDROWIENIA!
Andrzej Bęben _______________ MOTTO OBECNEJ WŁADZY: "Możemy z ufnością patrzeć w przyszłość, idziemy bowiem słuszną drogą, posiadamy pewnych przyjaciół i wiernych sojuszników, przewodzi nam nieśmiertelna idea socjalizmu..." |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:42 |