![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: czw, 23 lis 06 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 322 ![]() |
Co do imprez w Dąbrowie warto zwrocic uwage, ze w naszym miescie istnieje sekcja siatkówki chłopców. Mecze odbywaja się na sali CSiR przy ullicy Swbodnej ( dawnej Sadowej) obok domu meblowego Kaczor ( Gołonóg) Mężczyzni graja w III Lidze . Obecnie zajmuja 3 miejsce w tabeli. W zeszlym sezonie walyczli o awans do II ligi odpadajac w ostatnim decydującym o awansie turnieju. Wiekszośc zawodników grających w III Lidze reprezentuje nasz klub w rozgrywkach młodzieżowych o Mistrzostwo Śląska Juniorów. Pomyślnie przeszli pierwszą fazę grupową i juz dzisiaj rozpoczynają walkę w dalszym etapie. Najbliższy mecz o godzinie 17. Przeciwnikiem bedzie drużyna juniorów MOS Bedzin. Wszystkich Serdecznie Zapraszamy. Wstęp wolny!
Kolejny mecz tym razem w III lidze miał odbyć się w najbliższą sobote, jednakże ze względu na Żałobę Narodową został odwołany i odbędzie się w innym terminie. Informacje na temat tabeli i wyników można znaleźć na stronie : http://www.szps.pl/3m.htm Ten post edytował Toster pon, 27 lis 2006 - 14:51 -------------------- MMKS Dąbrowa Górrnicza ->>>>>> http://www.mmks-dabrowa.cba.pl <<<<<<- MMKS Dąbrowa Górnicza
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 229 Dołączył: śro, 06 gru 06 Nr użytkownika: 357 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Niepojęte, niezrozumiałe, niemożliwe, a jednak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gość, który organizował wyjazd do Krakowa i zbierał zapisy, mówił że w internecie piszą bzdury, jendnak nie!!! Widać PRAWDZIWĄ AMATORKĘ, żal mi WAS chłopaki, ja ze swojej strony mogę powiedzieć słowo dziękuję.
Ja napisałem wszystko na temat chorych układów, na temat ... "szczura", który uciekł z zatopionego przez siebie okrętu i niech puentą mojego stwierdzenia, będą słowa co panowie z UM i z MMKS potrafią zrobić z takimi talentami które rodzą się w naszym mieście: zniszczyć, zdeptać, zaorać. Widać, że Wasze niepowodzenie w barażach o 2 lige jest "sukcesem" twardogłowych z UM i MMKS ponieważ nie muszą się martwić o wasze wyjazdy. Kolejna rzecz to podejście tych ludzi do WAS i do waszych sportowych sukcesów. 6 miejsce w PL i powiem tak gdyby te mistrzostwa odbywały się w DG wynik byłby jeszcze lepszy. Znamy też poniekąd przyczyny odpadnięcia W Kędzierzynie - mecz skończył zię zapewne około 20, a chłopaki zamiast iść spać spędzili w autokarze kolejne 2-3 godziny (powrót do domu około północy) potem o 6 wyjazd a o 5 pobudka bo mecze sa z rana okolo 9-10, więc przyczyny porażki poniekąd znamy. ECH wy "konie" "rumaki stalowe" z UM i MMKS ale się cieszycie z tego "niepowodzenia" chłopaków, lecz to ich "niepowodzenie" jest ich zwycięstwem , poniewaz oni znajdą lepsze kluby i pójdą grać, a w tym mieście pozostanie pustka czym wy dobitnie się przyczyniacie. Róbcie i postepujcie tak dalej a "SUKCESY" nadejdą...... Ten post edytował Robert123 pon, 12 mar 2007 - 23:17 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:37 |