![]() |
![]() |
Guest_Anonymous_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Jestem ciekawy co do jednej sprawy - KZK GOP przeprowadza kontrole napelnien w busach (niezle - w wakacje
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Informacje o busach biore gŁÓwnie z infobus.com.pl ( bardzo dobra strona tylko troche maŁo poŚwiĘcajĄ miejsca GOPowi ).
InnĄ strona to www.wpk.katowice.pl ( tylko o GOPie --- ale sie dopiero rozkrĘca ) NajwiĘcej informacji jest na forum www.pkt.katowice.pl ( jeŚli chcecie znaleĹşĆ duŻo informacji to ok ale nie radze siĘwypowiadaĆ. Forum to zostaŁo zdominowane przez fanatykÓw. MiesiĄcami siĘkŁÓcĄ jaki autobus jest lepszy, jakĄ szerokoŚĆ powinny mieĆ brĄzowe paski na sosnowieckich solarisach i w jakim odstĘpie powinny kursowaĆ tramwaje z katowic do warszawy. Jak tylko wyczujĄ Że nie znacie na pamiĘĆ numerÓw taborowych wszystkich busÓw w gopie albo nie wiecie czy lepsza jest skrzynia biegÓw voita czy zf to szybko was zjebiĄ. A pÓĹşniej bedĄ tylko czepiaĆ siĘwaszych wypowiedzi. Generalna myŚl pŁynĄca z tego forum to Że powinny jeĹşdziĆ tylko mercedesy citargo a tramwaje to powinny ŚmigaĆ nawet do pakistanu. Ale jak tylko zapytaŁem jak wziĄŚĆ na to pieniĄdze to odrazu byŁ wybuch agresji. Ale to moje subiektywne zdanie --- jak macie troche zdrowia to tam powalczcie.) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:38 |