![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 24 Dołączył: pon, 04 wrz 06 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 219 ![]() |
Witamy serdecznie!
Zapraszam do udziału w czacie ze mną organizowanym na stronie www.dabrowa-gornicza.pl W związku z moim uczestnictwem w spotkaniu i dyskusji na temat powołania Związku Gmin Miejskich „Silesia” zmianie ulega godzina rozpoczęcia czatu. Zamiast wcześniej planowanej g. 17.00, o czym informował Przegląd Dąbrowski czat rozpocznie się 15 lutego o g.19.00 i potrwa 1.5 godziny. Ze względu na liczne obowiązki, ostatnio nie miałem zbyt wiele czasu na rozmowę z Wami. Mam nadzieję, że uda mi się to w jakimś stopniu zrekompensować w trakcie czatu i wyjaśnię najbardziej interesujące Was sprawy. Pozdrawiam -------------------- "z bliska"
GG- 6481247 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
QUOTE ![]() Władza rozmawia na czacie dziś Zbigniew Podraza, po raz pierwszy jako prezydent miasta, rozmawiał z mieszkańcami za pośrednictwem czatu. Dąbrowian interesowało niemal wszystko, co wiąże się z ich miastem. - Mieszkańcy najczęściej pytali o sytuację finansową miasta, realizowane i planowane inwestycje, mieszkalnictwo, problemy osób niepełnosprawnych oraz prace nad strategią dla Dąbrowy - wylicza Anna Zubko z dąbrowskiego magistratu. - Po raz kolejny przekonałem się, że czat to znakomity sposób "pierwszego kontaktu" z mieszkańcami. Dynamiczna i szybka forma rozmowy, bez zbędnego patosu i skrępowania pozwala świeżo i "nieurzędowo" spojrzeć na sprawy miasta - podkreśla Zbigniew Podraza. To nie ostatnie spotkanie prezydenta z mieszkańcami w wirtualnej przestrzeni. Wkrótce mają być kolejne. - W maju i czerwcu, przy okazji prac nad strategią dla miasta, planuję debaty z udziałem mieszkańców, samorządowców i pracowników UM o przyszłości Dąbrowy. Sprawy podzielone tematycznie, poświęcone szczegółowym zagadnieniom, dadzą możliwość rzetelnego omówienia, a co najważniejsze, uwzględnienia opinii i pomysłów mieszkańców. Będzie to doskonała okazja, aby rozwinąć te tematy, które teraz zostały tylko ogólnie zasygnalizowane. Już dziś, między innymi dzięki czatowi, wiem co najbardziej doskwiera dąbrowianom, czego oczekują od władz i co należy potraktować priorytetowo - mówi Zbigniew Podraza. Prezydent deklaruje, że będzie regularnie korzystał z czatów. Na pewno co kwartał, a w przypadku gorących tematów częściej. (gk) - Dziennik Zachodni -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:08 |