![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 77 Dołączył: sob, 04 lis 06 Nr użytkownika: 261 ![]() |
Pora utworzyć Topic w którym będziemy dyskutować na temat związany z rządami Prezydenta Podrazy, analizować jego decyzje.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 77 Dołączył: sob, 04 lis 06 Nr użytkownika: 261 ![]() |
Hator a co do do twojej krytyki że wypowiadam się tylko i wyłącznie w niniejszym dziale.
Otóż tak się składa, że niniejsze forum jest jedynym medium w którym można w dziale "władze" opisać to całe bagno nazywane Dąbrową Górniczą. Wiesz, gdybym mógł to poszedłbym na całość i opisał struktury miejskie i ich ludzi od podszewki, a posiadam wiedzę naprawdę szeroką i popartą dowodami, aby udowodnić, że istnieje ![]() Pisząc o tym układzie musieliby opisać całe swoje środowisko włącznie z sąsiadami. ![]() Nie wypowiadam się w innych dziedzinach bo jeśli chce coś napisać np. o Zagłębiu Sosnowiec to wchodzę tam na forum, a co do innych tematów o czym mam pisać skoro wiem z pierwszej ręki prawie o wszystkim co się w tym mieście dzieje. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 36 Dołączył: śro, 15 lis 06 Nr użytkownika: 295 ![]() |
Nie wypowiadam się w innych dziedzinach bo jeśli chce coś napisać np. o Zagłębiu Sosnowiec to wchodzę tam na forum, a co do innych tematów o czym mam pisać skoro wiem z pierwszej ręki prawie o wszystkim co się w tym mieście dzieje. Proszę i mamy dąbrowskiego ALFĘ & OMEGĘ. ![]() Krytyka jest jak najbardziej wskazana, ale KONSTRUKTYWNA !!! A nie taka , że wszystko jest złe w samym założeniu albo ja to wiem na 100 % i tyle albo ten czy tamten mi to czy tamto szepnął !!!! I te wszystkie teorie spiskowe dziejów. Bez dowodów, bez argumentów, czyli bez niczego !!! Podawaj szczegóły i jakiekolwiek dowody , a być może ja i inne osoby przyłączymy się do Twego krzyku... Mod: Proponowałbym skończyć OT w tym temacie. Można założyć nowy temat dla powyższych rozważań ![]() Ten post edytował pulsatilla1214 pon, 26 lut 2007 - 16:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:46 |