![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
Piszcie jakie fajne kawaŁy trza sie troszke poŚmiac od czasu do czasu :)
-------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kilka dowcipów rosyjskich
I. Wojenno-szkolny Dzieci oglądały film wojenny. Po zakończeniu, nauczycielka pyta, co im się najbardziej podobało. I tak Wiera odpowiada: - Mnie to się podobało, jak pielęgniarki troszczyły się o żołnierzy. Sasza: - Jak żołnierze szli do boju i krzyczeli "URA!!!!!" Wowa: - A mnie się podobali narkomani. - Jacy narkomani?! - A, na przykład ten starszy wąsaty z fajką, co mówił: "Doskonały plan, towarzyszu Żukow!" II. Praktyczny - Dlaczego islam zakazuje picia? - Kwestia zachowania gatunku. Wyobraź sobie, przychodzisz do domu pijany, a tam stado żon z wałkami! III. Genetyczny Rozmawia dwóch genetyków: - I jak tam te nasze nowe modyfikowane kartofelki? Bo po mojemu to kiepsko wyszły... - Cicho, bo usłyszą! VI. Imprezowy - Czemu śpicie z mordą w sałatce?! - Ja nie śpię, ja zakąszam. -------------------------------------------- Psychoanalityk mówi do pacjenta: - Mam dla pana dwie nowiny, dobrą i złą. - Niech pan zacznie od złej. - Pańskie problemy wiążą się z tym, że zaprzecza pan swojemu oczywistemu homoseksualizmowi. - O żesz..... a ta dobra? - Podobasz mi się, przystojniaczku! "W związku z awarią zostaje wyłączona gorąca woda do odwołania. Żeby nie było wam przykro, za dodatkową opłatą możemy wyłączyć wodę w sąsiednim bloku." Budzi się facet rano po imprezie, patrzy, a koło niego borsuk siedzi. Zdziwiony przeciera oczy, ale borsuk nadal siedzi i jeszcze pyskuje: - Kurna, tyle was, pijaków, jest, że białe myszki nie wyrabiają. Przed startem samolotu stewardessa wita pasażerów: - Szanowni państwo, witam państwa w imieniu całej załogi, a zwłaszcza naszego kapitana, znakomitego pilota i mistrza w spadochroniarstwie... - Jaki jest szczyt desperacji pracowniczej? - Gdy facet podda się operacji zmiany płci, by 5 lat wcześniej przejść na emeryturę. W delcie Wołgi znaleziono chłopaka wychowanego przez raki. ![]() -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:39 |