![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 77 Dołączył: sob, 04 lis 06 Nr użytkownika: 261 ![]() |
Pora utworzyć Topic w którym będziemy dyskutować na temat związany z rządami Prezydenta Podrazy, analizować jego decyzje.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 77 Dołączył: sob, 04 lis 06 Nr użytkownika: 261 ![]() |
To jest tragedia tego miasta ludzie już kiedyś powiedzieli dosc ekipie Prezydenta Marka.L - a pewne było, że wraz z wygraną Pana Zbigniewa Podrazy wróci dawna ekipa.
Bo w tej partii w Dąbrowie Górniczej żadny renenesans lewicy nie nastąpił i nie nastąpi dopóty ludzie nie powiedzą im katygorycznie "nie" i jest mi zupełnie obojątne naprawdę kto będzie zamiast nich rządzić byle nie oni. Co więcej kiedyś w rozmowie z pewnym działaczem lewicy uzyskałem następującą wypowiedź, wszyscy wiemy, że Pan Podraza to sympatyczny i dobry człowiek jest jednak niestety tylko "marionetką" w rękach pewnego środowiska ludzi, którzy w tym mieście zachowują się jak średniowieczni feudałow. Podkreślam, że może być każdy Prezydentem tego miasta jest mi obojętne kto nim będzie, ale musi to być inna ekipa, która odświeży tutejszy klimat samorządowy. Kończąc napisze jeszcze jedno wielokrotnie wyśmiewane jest pojęcie "układu" dąbrowski samorząd jest jego sztandarowym przykładem. Wybory odbywają się co 4 lata, ale ludzie rządzący w tym mieście nigdy się nie zmieniają. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:42 |