![]() |
![]() |
Guest_Anonymous_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Jestem ciekawy co do jednej sprawy - KZK GOP przeprowadza kontrole napelnien w busach (niezle - w wakacje
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
W tym miesiĄcy pup czeladz ( obsŁuguje linie 814 ) wzbogaciŁ siĘo 2 "nowe" ikarusy 280. Rocznik 83 zakupione z mpk krakÓw. No ja myŚle Że moŻe talowy pomysŁ z wielbŁĄdami nie wypali ale najwiĘkszy skansen komunikacji zbiorowej na Świecie to juŻ powaŻna szansa rozwoju naszego miasta.
No na dodatek obiŁo mi siĘo uszy Że jest probklem z remontem 8 sztuk jelczy 120 m z pkm s-c. Podobno wyremontowano juŻ 2 z nich ale nie wiadomo czemu pomalowano je na biaŁo z czerwonymi wstawkami bo miaŁy mieĆ juŻ brĄzowe malowanie jak 10 poprzednich ( no chyba Że w pkm zmieniŁa siĘkoncepcja ) Czy ktoŚ moŻe widziaŁ juŻ te wynalazki po remoncie bo nie wiem czy to prawda bo jeszce na wŁasne oczy nie widziaŁem. Na dodatek podobno pozostaŁe 6 sztuk moŻe nie zostaĆ wyremontowanych bo firma ktÓra wygraŁa przetarg na NG ma problemy finansowe. Jak tak dalej pÓjdzie to w pkm zabraknie wozÓw rezerwowych |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 20:56 |