![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 24 Dołączył: pon, 04 wrz 06 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 219 ![]() |
Witamy serdecznie!
Zapraszam do udziału w czacie ze mną organizowanym na stronie www.dabrowa-gornicza.pl W związku z moim uczestnictwem w spotkaniu i dyskusji na temat powołania Związku Gmin Miejskich „Silesia” zmianie ulega godzina rozpoczęcia czatu. Zamiast wcześniej planowanej g. 17.00, o czym informował Przegląd Dąbrowski czat rozpocznie się 15 lutego o g.19.00 i potrwa 1.5 godziny. Ze względu na liczne obowiązki, ostatnio nie miałem zbyt wiele czasu na rozmowę z Wami. Mam nadzieję, że uda mi się to w jakimś stopniu zrekompensować w trakcie czatu i wyjaśnię najbardziej interesujące Was sprawy. Pozdrawiam -------------------- "z bliska"
GG- 6481247 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 312 Dołączył: sob, 13 wrz 03 Skąd: Zagłębie Dąbrowskie (Sosnowiec) Nr użytkownika: 21 ![]() |
Niestety moje pytanie o finansowanie DTŚ, które zadałem ok 20.10 nie zostało skomentowane.
ARKADIUSZ: Dobry wieczór Panie Prezydencie! Czy władze Dąbrowy Górniczej sporządziły bilans strat i korzyści związanych z przystąpieniem do super-miasta? Co Pan osobiście sądzi o proponowanej nazwie SILESIA i <b>całkowite pominięcie Zagłębia w nazewnictwie?</b> Zbigniew Podraza: Jest inicjatywa powołania Gminnego Związku Metropolitalnego; nie jest więc naszym zamiarem tworzenie jednego miasta. Na chwilę obecną - w związku funkcjonuje 14 miast na prawach powiatu, statut został wysłany do MSWiA. Trzymam się starej zasady - "Nic o nas bez nas". ..... ARKADIUSZ: Dziękuję za stwierdzenie: "nic o nas bez nas", a jednak szeroko lansowana nazwa Silesia i Expo-Silesia w sercu Zagłębia o czymś świadczy. Pożyjemy, zobaczymy. Zbigniew Podraza: Cieszę się, że podzielasz moje zdanie Te odpowiedzi potwierdzają to co było mówione podczas konferencji na WSB niemniej prezydent nie odniósł się podczas Chata do nazwy GZM. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:08 |