![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 24 Dołączył: pon, 04 wrz 06 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 219 ![]() |
Witamy serdecznie!
Zapraszam do udziału w czacie ze mną organizowanym na stronie www.dabrowa-gornicza.pl W związku z moim uczestnictwem w spotkaniu i dyskusji na temat powołania Związku Gmin Miejskich „Silesia” zmianie ulega godzina rozpoczęcia czatu. Zamiast wcześniej planowanej g. 17.00, o czym informował Przegląd Dąbrowski czat rozpocznie się 15 lutego o g.19.00 i potrwa 1.5 godziny. Ze względu na liczne obowiązki, ostatnio nie miałem zbyt wiele czasu na rozmowę z Wami. Mam nadzieję, że uda mi się to w jakimś stopniu zrekompensować w trakcie czatu i wyjaśnię najbardziej interesujące Was sprawy. Pozdrawiam -------------------- "z bliska"
GG- 6481247 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 36 Dołączył: śro, 15 lis 06 Nr użytkownika: 295 ![]() |
Niestety nie mogłem wziąść udziału w czacie, nad czym ubolewam. Ale widze , że tu panuje jakieś masakryczne biadolenie !!!
O ile moge sie zgodzić, że kiepsko było ze strona techniczną czata (to wszyscy podkreslają tu na forum, ja sie nie znam tak dobrze, więc ufam) to dziwi mnie tez fakt biadolenia własciwie na wszystko poza tą stroną techniczną. A to że pytania ogólne albo wręcz bzdetne. Z kolei jak odpowiedz na dziwne pytanie jest luzna to też źle !!! Albo że jak dobre pytanie to jest na nie - bo zbyt ogolna odpowiedz!!! Ludzie trochę wyobrazni i dystansu. Co na kazde pytanie ma Prezydent odpowiedzieć, ze tak ! bedzie zrobione , wtedy i wtedy. Po czym przyjedzie to rzeczone "wtedy i wtedy" i nie ma. Nie da sie wszystkiego zaplanować w całym mieście od razu (budżet istnieje - przyp aut.) a co dopiero zrealizować od razu. pozdrawiam i życzę większej pogody ducha oraz polepszenia technicznej sfery czata !!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:04 |