![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 24 Dołączył: pon, 04 wrz 06 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 219 ![]() |
Witamy serdecznie!
Zapraszam do udziału w czacie ze mną organizowanym na stronie www.dabrowa-gornicza.pl W związku z moim uczestnictwem w spotkaniu i dyskusji na temat powołania Związku Gmin Miejskich „Silesia” zmianie ulega godzina rozpoczęcia czatu. Zamiast wcześniej planowanej g. 17.00, o czym informował Przegląd Dąbrowski czat rozpocznie się 15 lutego o g.19.00 i potrwa 1.5 godziny. Ze względu na liczne obowiązki, ostatnio nie miałem zbyt wiele czasu na rozmowę z Wami. Mam nadzieję, że uda mi się to w jakimś stopniu zrekompensować w trakcie czatu i wyjaśnię najbardziej interesujące Was sprawy. Pozdrawiam -------------------- "z bliska"
GG- 6481247 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 193 Dołączył: czw, 10 lis 05 Skąd: Broadway Nr użytkownika: 167 ![]() |
O, jaki ciekawy nick widzę na czacie: HATOR BLEEE :)
Zadałem chyba z 10 pytań, 4 przeszły. Ale odpowiedzi zazwyczaj mało konretne. -------------------- (...) Miliony much nie moga sie mylic!
|
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Zadałem chyba z 10 pytań, 4 przeszły. Ale odpowiedzi zazwyczaj mało konretne. a z moich 10 albo wiecej przeszlo 1 i to zauwazylem je dlugo po czasie bo cos sie sypnelo a do tego odpowiedz i tak nie na temat Edit: przeszlo 2 w sprawie sprzatania kolo bobra i na 3maja ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a z moich 10 albo wiecej przeszlo 1 i to zauwazylem je dlugo po czasie bo cos sie sypnelo a do tego odpowiedz i tak nie na temat Edit: przeszlo 2 w sprawie sprzatania kolo bobra i na 3maja ![]() Ale dowiedzieliśmy się, że będzie hotel w Parku Hallera. Natomiast o podatkach ani mru, mru - na ten rok uchwalone, a co z latami przyszłymi? -------------------- "Piorunochron na szczycie wieży kościelnej jest najlepszym dowodem na to, że wszyscy miewamy wątpliwości..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:03 |