![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 24 Dołączył: pon, 04 wrz 06 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 219 ![]() |
Witamy serdecznie!
Zapraszam do udziału w czacie ze mną organizowanym na stronie www.dabrowa-gornicza.pl W związku z moim uczestnictwem w spotkaniu i dyskusji na temat powołania Związku Gmin Miejskich „Silesia” zmianie ulega godzina rozpoczęcia czatu. Zamiast wcześniej planowanej g. 17.00, o czym informował Przegląd Dąbrowski czat rozpocznie się 15 lutego o g.19.00 i potrwa 1.5 godziny. Ze względu na liczne obowiązki, ostatnio nie miałem zbyt wiele czasu na rozmowę z Wami. Mam nadzieję, że uda mi się to w jakimś stopniu zrekompensować w trakcie czatu i wyjaśnię najbardziej interesujące Was sprawy. Pozdrawiam -------------------- "z bliska"
GG- 6481247 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Czy rzecznik prasowy /rzecznicy/ forum mieszkańców przygotują pytania na zapowiadany czat z Panem Podrazą, czy też zachowają powściągliwość w tej sprawie?
Dziekując w poprzednim poscie za zaproszenie do czatowania wyszedłem niejako przed szereg, ponieważ jestem tylko forumszaraczkiem. Uważam jednak, że grzeczności nigdy nie za wiele. Niepokoi mnie brak odzewu wśród forumowiczów, ale jako stosunkowo nowy pewnie czegoś nie wiem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:08 |