![]() |
![]() |
Guest_kapral_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Ostatnio namnożyło się w DG różnych pizzerii. Gdzie wg was pizza smakuje najlepiej?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja pizzy często nie jadam i nie mam aż tak dobranego smaku - jak tylko jest robiona jak należy w odpowiednim piecu, to mi przejdzie
![]() A teraz odpowiedź bodaj do Kwintosza o "La Bombę": Otóż pizzeria ta miała kiedyś siedzibę tam, gdzie teraz jest bar (cholerka - zpomniałem nazwę) na 3-go Mają z tyłu kamienicy w okoliach rogu ul. Okrzei i 3-go Maja. Nawet przez 3 miesiące tam woziłem pizzę keidyś na jesień (chyba to był 2004 r.) I od razu mówię, że w takim wydaniu, jakim ta pizza była robiona wtedy i jaka była obsługa i kto tam pracował - zupełnie nie polecam!! Ale od jakiegoś roku zmienił się właściciel, który zmienił nazwię na "La BAMBA" i zmienił się też lokal pod Mandarynem, tam gdzie dawniej była pizza u Belga. Teraz można tam chyba zjeść pizzę na miejscu jak i zamówić na telefon, a w starym miejscu była tylko na telefon, ew. do sąsiedniego baru. Nie wiem dokładnie, jak teraz jest z tą "La Bambą", bo ponoć też cieńko przędzie. Jednym słowem - pizzerii Ci u nas dostatek! Ale ceny jakby dalej stoją w miejscu ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:21 |