![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wczoraj wracaŁem wieczorem przez park i zauwaŻyŁem Że otwarta zostaŁa dykoteka NEMO w AquaParku, zdziwiŁem sie gdyŻ nie byŁo wczesniej Żadnej reklamy,promocji i nikt o tym nie wiedziaŁ. ZajrzaŁem przez okno na najnizszy poziom i co zobaczyŁem??...... 5 osÓb na krzyŻ. W caŁej dyskotece mogŁo byĆ maxymalnie 50 osÓb. Nie wiem kto jest odpowiedzialny za caŁkowity brak informacji i promocji Tego obiektu. Ale wedŁug mnie to zakrawa na kpine , o tym ze taka dyskoteka rozpoczyna dziaŁalnoŚĆ powinno HUCZEĆ i to nie tylko w DG ,ale takŻe w caŁym ZagŁebiu oraz Katowicach i innych pobliskich miastach !!!!!!!!!
Powinien na rozpoczĘcie byc zorganizowany jakiŚ koncert lub jakaŚ odjazdowa impreza.(bardzo nagŁoŚniona medialnie). Ceny wedŁug mnie teŻ sĄ za wysokie poniewaŻ na wejsciu trzeba mieĆ co najmniej 25 pln(10 wjazd+15 karta chipowa), pieniĄdze za karte sĄ oddawane przy wyjŚciu. Lekko licŻaĆ aby dobdorze sie pobawic trzeba na wejsciu mieĆ 75 PLN z czego 15 PLN potem oddadzĄ. Widac ze dziaŁ marketingu nie ma zbytniego pojĘcia o swoich obowiĄzkach, a moŻe specjalnie ekipa Thala chce doprowadzic do tego aby ta inwestycja byŁa nierentowna(i udowodniĆ poprzez wŁasne nieporadne dziaŁnia, ze byŁa to chybiona inwestycja). No bo ja nie wiem jak inaczej moŻna to rozumieĆ. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 253 Dołączył: śro, 06 sie 03 Nr użytkownika: 4 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ByŁ ktoŚ moze wczoraj na tym koncercie Sistars (czy jak im tam) nie moj klimat ale interesuje mnie to co sie dziaŁo czy duŻo ludzi czy w DĄbrowie moze sie odbyc jakas fajna impreza??
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:02 |