![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 14 Dołączył: czw, 19 paź 06 Nr użytkownika: 238 ![]() |
CO WY NA TO ????
Wasze typy...? pozdrawiam zainteresowanych!!!! Mod: Staraj się dać odpowiednią nazwę nowemu tematowi. ble ble - typy.. ok na ten czas, ale wiedz że temat służyć będzie przez większy okres czasu, nie tylko najbliższych kilka dni. Potem może być ciężko znaleźć to czego się szuka, tymbardziej że później prawdopodobnie będzie okazja do dyskutowania o działaniach owych ludzi. Pozdrawiam Ten post edytował kwintosz wto, 28 lis 2006 - 18:11 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mnie się w głowie nie mieści, jak osoba, która nie została wybrana na Prezydenta Miata w wyborach ani na radnego, pozostając daleko w tyle, zostaje v-ce prezydentem? Chyba wiadomo, kogo mam na myśli? :> Ale jeśli już sie tak stało, z czego byłem "średnio" zadowolony, to mam nadzieje, że choć z tego jakiś pożytek będzie! Bo w KZK GOP ten Pan wiele nas nie robi!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 36 Dołączył: śro, 15 lis 06 Nr użytkownika: 295 ![]() |
Mnie się w głowie nie mieści, jak osoba, która nie została wybrana na Prezydenta Miata w wyborach ani na radnego, pozostając daleko w tyle, zostaje v-ce prezydentem? Chyba wiadomo, kogo mam na myśli? :> Ale jeśli już sie tak stało, z czego byłem "średnio" zadowolony, to mam nadzieje, że choć z tego jakiś pożytek będzie! Bo w KZK GOP ten Pan wiele nas nie robi! To czego oczekujesz ?? Że na wszystkie stanowiska w UM będą wybory ??? To jest forma demokracji pośredniej i tyle !!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:49 |