![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Ze zrodel zblizonych do (samo)rzadawych
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zasypanie przejscia obok Reala to bzdurny pomysŁ , moze rzeczywiscie ruch w tym przejsciu niewielki ale dla ludzi nie ma innej alternatywy Żeby przedostac sie przez droge szybkiego ruchu.
A moze za jakis czas w tej okolicy powstanie wiĘcej mieszkaĹ albo na miejscach DeZeNu powstanie jakaŚ fabryka i wtedy okaŻe sie Że przejscie trzeba zrobic spowrotem. W Dabrowie obecnie mamy 8 przejsc podziemnych w tym 1 nieczynne. Wymienie po kolei jadĄc od srtony BĘdzina. 1 Na Chopina obok Huty Bankowej (zamkniĘte), rozwalone w fatalnym stanie , zamiast niego zrobili pasy na drodze. 2. Centrum (wedŁug mnie do remontu , ale sĄdze ze nie trzeba az takich kosztÓw jak napisaŁ pozdrawiam i trzeba znacznie ograniczyĆ ten handel, bo tam sie juŻ nie da chodziĆ). 3. Merkury (moze byĆ chodz duzo graffiti bardzo, do pomalowania) 4.Reden(bardzo dobre, niedawno remontowane tzn. jakie 3 lata temu) 5. Damel (bardzo dobre) 6.GoŁonÓg-Manhattan (bardzo dobre) 7.GoŁonÓg - StarÓwka (nie wiem , nie byŁem) 8 Real- Staszic ( najnowoczesniejsze , razem z windĄ dla wÓzkÓw, troche na uboczu. KiedyŚ byŁo jeszcze jedno przejscie pomiĘdzy Dworcem PKP w GoŁonogu a osiedlem Cedlera, ale zostaŁo zasypane jakies 10 lat temu |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:13 |