![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Ze zrodel zblizonych do (samo)rzadawych
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
WŁaŚnie z nudÓw przeglĄdaŁem sobie bip um i trafiŁem na protokÓŁ z posiedzenia komisji ds gospodarki komunalnej (26 stycznia 2004). To co tam przeczytaŁem to istny skandal. ZaguŁa geniusz zŁoŻyŁ propozycje likwidacji przejŚcia podziemnego przy realu bo niby gminy nie staĆ na jego utrzymanie. OczywiŚcie jest to najnowoczeŚniejsze przejŚcie wyremontowane w 2002 ale widze Że nasi radni wolĄ Żeby ludzie skakali przez drogĘszybkiego ruchu. Najlepiej coŚ wyremontowaĆ a pÓĹşniej zasypaĆ. A moŻe tu chodzi o to aby ludzie do reala nie mogli dojŚĆ. OczywiŚcie pan zagŁada dla naszego miasta poleciŁ takŻe rozeznaĆ czy nie da siĘzamknĄĆ jeszcze jakiegoŚ przejŚcia. To tyle o panu z. Reszta komisji tez Śmiechu warta - ocenili Że na remont przejŚcia centrum merkury i aleja rÓŻ jest ŁĄcznie potrzebne 100 tys zŁ ale oczywiŚcie nie ma ich w budŻecie i nie bĘdzie. Ciekawe co oni chcĄ wyremontowaĆ za te marne 100 tys. No to starczy na ŻarÓwki i na farbe. Sam kapitalny remont i modernizacja(np windy i monitoring) przejŚcia w centrum wymaga milionÓw zŁ a 100tys to by pewnie nawet na projekt nie starczyŁo. Polecam lekture wypocin ze spotkaĹ komisji - moŻna polaĆ
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:06 |