![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam.
Ostatnio paru znajomych, wiedzac,ze siedze na forum pyta mi sie, czy daloby sie zdzialac cos z lodowiskiem w naszym miescie. Osobiscie jestem za. Naprawde bardzo duzo ludzi w okresie zimowym chcialoby pojezdzic na lyzwach, a ze w naszym miescie nie oferuje nikt takiej rozrywki, zmuszeni sa jezdzic do sasiedniego sosnawca badz do katowic.. Sam bym z checia sie przeszedl na lyzwy (choc wieki nie jezdzilem). Nie uwazacie,ze to bylby dobry pomysl ? Przynajmniej na zimowe miesiace ? Ten post edytował kwintosz czw, 18 paź 2007 - 22:31 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 76 Dołączył: pon, 27 lis 06 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 343 Płeć: Mężczyzna GG: 728011 ![]() |
hmmmm jestem ciekaw jak wyglada lod na takich odkrytych lodowiskach.... czy jet robiony cop jakis czas nowy? nigdy nie bylem na odkrytym lodowisku....
obecnie jestem zmuszony do podrozy do sosnowca, badz ostatnio do katowic... marzy mi sie w DG lodowisko kryte.. a nawet caloroczne ![]() trzymam kciuki zeby w DG w przyszlym roku powstalo jakies odkryte lodowisko :) -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:24 |