![]() |
![]() |
Guest_Anonymous_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Jestem ciekawy co do jednej sprawy - KZK GOP przeprowadza kontrole napelnien w busach (niezle - w wakacje
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
DokŁadnie siĘz tobĄ zgadzam rafi. Przez dŁuŻszy czas korzystaŁem z komunikacji w usa. Autobusy w usa, poza tym Że to starsznie prymitywne konstrukcje bardziej przypominajĄce ikarusy niŻ niskopodŁogowce, sĄ czyste z klimatyzacjĄ, zŁomowane po 10 latch, kolorowo pomalowane. W kaŻdym busie od 10 lat sĄ kamery, wsiada siĘprzednimi drzwiami wrzucajĄc kase do takiego Śmiesznego urzĄdzenia przy wejŚciu (bilet kosztuje od 4 - 6 zŁ ) - jazda na gape jest raczej niemoŻliwa. Przez rok jazdy busem nie zdarzyŁo mi sie nic nieprzyjemnego. Nawet lekko pijanej osoby nie widziaŁem. Ale to nie bierze sie znikĄd. Poza kamerami w busach bardzo czĘsto jest nieumundurowana policja, kaŻdy autobus ma radio a interwencja policji w centrum miasta na wezwanie trwa zazwyczaj okoŁo minuty. Brak reakcji kierowcy na zagroŻenie jest nie do pomyŚlenia. W ten sposÓb nikomu sie nie opŁaca zadymiaĆ bo na 90 % zostanie zŁapany.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 21:00 |