![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Mod: Zgodnie z prosba zakladam nowy temat. Jesli jakis post dotyczacy juniorek przeoczylem, pisac na P/M.
Info: W piątek 02.02.2007 w hali szkolnej przy ul.Chopina o godz. 16-ej rozpoczyna sie turniej 1/4 Mistrzostw Polski juniorek w siatkówce. Piątek 02.02.2007 - godz.16.00 MMKS D.G-Olimpia Jawor - po meczu uroczysta inauguracja turnieju - godz.18.00 mecz OSiR Lubsko - Jedynka Kluczbork Sobota 03.02.2007- godz. 10.00 Jedynka Kluczbork - Olimpia Jawor - 30 min. po poprzednim meczu , mecz OSiR Lubsko- MMKS D.G Niedziela 04.02.2007 - godz. 10.00 Olimpia Jawor - OSiR Lubsko - 30 min. po poprzednim meczu , mecz MMKS D.G - Jedynka KLuczbork - zakończenie turnieju Juniorki zapraszają!!! Może to nie miejsce na info o juniorkach , ale może już nie długo będa grać jako seniorki. Trzymajmy kciuki pozdr... Ten post edytował pulsatilla1214 pon, 05 lut 2007 - 22:59 -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() baczny obserwator:) ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 94 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 358 Płeć: Mężczyzna ![]() |
,,hehe..andrew my friend zaczynamy kibicowac juniorkom..:)
zrobmy atmosfere, ktorej nie powinien sie powstydezic nikt.."moze kiedys juniorki pojada do Sosnowca I docenia to co zostalo zrealizowane":) juniorki na wage zlota..toc to temat nie do dyskusji:) oswiec mnie jedynie kto jest faworytem lubsko czy kluczbork bo bede kibicowal tym" gorszym"..na "cafe" nie maM JUZ OCHOTY:) Ten post edytował gregorian79 wto, 30 sty 2007 - 00:13 -------------------- ..w LSK znów w hali się spotkamy..WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY!!!..
..na dobre i na złe..i w kazdej lidze..będziemy zawsze tam,gdzie one będą grać.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:08 |