![]() |
![]() |
Guest_Anonymous_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Jestem ciekawy co do jednej sprawy - KZK GOP przeprowadza kontrole napelnien w busach (niezle - w wakacje
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
Pozdrawiam, wielkie dziĘki za ostrzeŻenie. Bardzo czĘsto jeŻdŻĘna koĹcu autobusu i raczej nie byŁoby mi wesoŁo gdyby nagle zniknĘŁa jego tylna Ściana. :shock:
A tak powaŻnie mÓwiĄc to faktycznie stan autobusÓw woŁa o postĘdo nieba, wiĘc o wypadek raczej nie trudno. Poza tym kierowcy teŻ raczej nic sobie z tego nie robiĄ. Sam miaŁem kilka razy "przyjemnoŚĆ" jechaĆ autobusem w ktÓrym ŚmierdziaŁo spalonym sprzĘgŁem, a raz to nawet z Katowic jechaŁem przegubowcem, ktÓremu paliŁo siĘtylne koŁo. Kierowca na Środuli tylko wylaŁ na nie butelkĘwody i kazaŁ ludziom przesiĄŚĆ siĘdo przodu autobusu. TyŁ byŁ caŁy zadymiony i wietrzyŁ go podczas drogi (otwarte drzwi). Dodam jeszcze Że podczas odcinka: Środula - Centrum DG, niewiele aut zdecydowaŁo siĘwyprzedziĆ ten autobus-widmo, a powodem byŁa potĘŻna smuga dymu ktÓra ciĄgnĘŁa siĘza nim. JeŻeli to widziaŁ jakiŚ obcokrajowiec to niezŁe sobie musiaŁ wyrobiĆ zdanie o polskim transporcie publicznym. :twisted: :twisted: :twisted: -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:37 |