![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam.
Mam zle nowiny ![]() Mianowicie za 2 lub 3 dni prawdopodobnie dojdzie do przekroczenia limitu transferu. Jak mowilem mam na tym serwerze takze inna strone,a poniewaz jest ona coraz bardziej popularniejsza, wykorzystuje tez duze zuzycie transferu. Mam pewien pomysl,aby temu zapobiedz, a mianowicie przeniesc forum na inny serwer ( mam jeszcze 2 inne ![]() Poprostu ostrzegam,ze forum moze zniknac na 1 lub 2 dni wiec sie nie martwcie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja tez jestem ZA co juz oczywiscie deklarowalem
5 czy 10 zl nikogo nie zbawi - zreszta dotacja nieobowiazkowa. tylko kwasny musi sam powiedziec co i jak dokladnie bo juz go pare razy prosilem czy pisalem by podal choc na PW nr konta osobom zainteresowanym - ale on taki skromny.... :) :) :) Ale proponuje dyskusje dalej toczyc w odp temacie - czyt ZRZUTA NA SERWER czy jakso tak pozdr -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:07 |