![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pierwszy jubileusz 100 wpisÓw!!!. Jest nieŻle , a bĘdzie jeszcze lepiej 100 wpisÓw w 18 dni to lepiej niŻ na starym forum( szkoda , ze przepadŁo). :4:
Ten post edytował kwintosz czw, 23 lis 2006 - 13:01 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
A ja się tak tylko zastanawiam, czy na serwerze naszym nie ma limitu ruchu..
![]() ![]() ![]() Ten post edytował kwintosz czw, 11 sty 2007 - 22:22 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
A ja się tak tylko zastanawiam, czy na serwerze naszym nie ma limitu ruchu.. ![]() ![]() ![]() Zdjęcia zdaje się są na jakimś obrazkowym hostingu także z tym nie powinno być problemu. Na wykop ja dałem linka - jak widać słusznie, bo cieszy się sporą popularnością a liczyłem, że przy okazji jak największa liczba osób dowie się o forum - w końcu na wykop zaglądają też pewnie mieszkańcy DG. Co prawda jak na razie liczba gości nie przełożyła się jakoś na liczbę rejestracji ale może chociaż kilku spośród tej masy gości zostanie na dłużej, może kiedyś założy tu konto ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:07 |