![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hmm Jest dosc puzno juz jutro zrobie foto o jakie lawkui chodzi !!!!!!!!!!!
Pytanko. Dlaczego takich lawek urzad nie zrobil zamiast tych starych ? Zapewne odp bedzie ,ze starsi ludzie nie mieli by gdzie siedziec, ale moim zdaniem projektant lawek byl kolesiem i trafil w samop sedno projektujac swoja lawke. Jeszcze tej nowej nie widzialem zdewastowanej. Poprostu zlookal ,ze mlodzi ludzie lubia przesiadywac na oparciach i po dnich zrobil projektant lawy, ktore sie w 100 % sprawdzaja, ale dlaczego ich jest tak malo i dlaczego sa one w miejscach z ktorych Policja zawija za samo siedzenie ???????????????? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Widziałem takie przystanki w Eindhoven , bardzo fajna sprawa. Wiem , że Dąbrowa a Eindhoven to . .....
Moim zdaniem warto spróbować , piszecie , że koszty inwestycji przystępne to czemu nie. Tylko chyba jeszcze nie czas (sytuacja w KZK , stary tabor , brak kierowców itd.) Myślę , że najpierw w Katowicach może coś zaistnieć , a Dąbrowie przyjdzie poczekać. Choć jakby coś ruszyło to może na kilku głównych przystankach na wstępie (tam gdzie jest najmniejsze prawdopodobienstwo dewastacji). Bliżej unii. pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 21:20 |