![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
Piszcie jakie fajne kawaŁy trza sie troszke poŚmiac od czasu do czasu :)
-------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 78 Dołączył: nie, 05 paź 03 Nr użytkownika: 26 ![]() |
- CzeŚĆ stary, sŁyszaŁem, Że siĘoŻeniŁeŚ.
- OŻeniŁem siĘ... - Musisz byĆ szczĘŚliwy? - MuszĘ. Jasio zostaŁ dyscyplinarnie wyrzucony z przedszkola. TrafiŁ do innego. Pyta siĘtam znajomego: - MoŻna paliĆ? - Da siĘ, spoko. - MoŻna piĆ wÓdĘ? - Spoko, jak siĘpodzielisz z wychowawcĄ to on nawet da szkŁo. - A dziewice sĄ? - CzyŚ ty zgŁupiaŁ? Co Ty? W ŻŁobku jesteŚ? ŻoŁnierz pisze z koszar list do ojca, Że dostaŁ syfilisa. Ojciec odpisuje mu: "ja siĘtam synu nie znam na tych waszych wojskowych odznaczeniach, ale noŚ to z honorem". - ProszĘpani, ja siĘw pani chyba zakochaŁem - mÓwi dziesiĘcioletni Jasiu. - Przykro mi Jasiu, ale ja nie lubiĘdzieci. - A kto lubi, bĘdziemy uwaŻali. - Tyle siĘzŁego naczytaŁem na temat alkoholu - mÓwi Antek do kolegi - ze wreszcie sobie powiedziaŁem, czas raz na zawsze z tym skoĹczyĆ! - Z piciem? - Nie, z czytaniem. Do sklepu w USA wchodzi Polak i pokazuje: - poproszĘ: ŻÓŁtĄ - pokazaŁ palcami skoŚne oczy skÓrzanĄ - naciĄgnĄŁ skÓrĘna policzkach torbĘ- chwyciŁ siĘrĘkĄ za krocze Jak zaczyna siĘkaŻda ksiĄŻka kucharska w Szkocji? Np. tak: "poŻycz jedno jajko i kilo mĄki"... KsiĄdz przed kazaniem poleciŁ w pierwszym rzĘdzie usiĄŚĆ dziewicom, w drugim rzĘdzie kobietom, ktÓre nie zdradziŁy swojego mĘŻa, w trzecim tym, ktÓre zdradziŁy raz, w czwartym dwa razy, w piĄtym... - SŁyszaŁaŚ ten dowcip? - Nie... - MusiaŁaŚ staĆ za daleko! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:49 |