![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 77 Dołączył: sob, 04 lis 06 Nr użytkownika: 261 ![]() |
Pora utworzyć Topic w którym będziemy dyskutować na temat związany z rządami Prezydenta Podrazy, analizować jego decyzje.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 294 Dołączył: pią, 25 lut 05 Skąd: DG Nr użytkownika: 125 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Myślę, że wytykanie Panu Prezydentowi tego, iż mając taką możliwość już na początku kadencji podniósł sobie wynagrodzenie trąci obłudą i hipokryzją. Znakomita większość z nas zachowałaby się podobnie na jego miejscu. To wynika z natury człowieka, który woli posiadać więcej niż mniej i pragnie maksymalizować swoje korzyści osiągane z tytułu wykonywanej pracy. Patrząc na to z szerszej perspektywy, można pokusić się o stwierdzenie, iż jest to motorem rozwoju ludzkości.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 193 Dołączył: czw, 10 lis 05 Skąd: Broadway Nr użytkownika: 167 ![]() |
Myślę, że wytykanie Panu Prezydentowi tego, iż mając taką możliwość już na początku kadencji podniósł sobie wynagrodzenie trąci obłudą i hipokryzją. Znakomita większość z nas zachowałaby się podobnie na jego miejscu. To wynika z natury człowieka, który woli posiadać więcej niż mniej i pragnie maksymalizować swoje korzyści osiągane z tytułu wykonywanej pracy. Patrząc na to z szerszej perspektywy, można pokusić się o stwierdzenie, iż jest to motorem rozwoju ludzkości. Krótko mówiąc - nie zgadzam się dosłownie z niczym co napisałeś. Nie chce mi się polemizować z powyższymi poglądami, ale uważam je za zupełnie mylne i niebezpieczne. Nie chciałbym, żeby ludzie o takich poglądach działali w polityce. A żeby nie było że jestem hipokrytą (albo co gorsza idealistą ![]() Pan Podraza miał u mnie ogromny kredyt zaufania. Jeżeli jednak rozpoczyna uzdrawianie finansów miasta od przyznania sobie wysokiej i niczym nieuzasadnionej podwyżki, zanim zdążył czymkolwiek na tę podwyżkę zasłużyć, to budzi to moje najgorsze obawy, że nic się w tym mieście po wyborach nie zmieniło i nie zmieni. Że znów chodziło nie o wizję, ale po prostu o dojście do koryta. -------------------- (...) Miliony much nie moga sie mylic!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:45 |