![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Myślę że taki temat ma szansę zaistnieć. Może to pozwoli, chodź trochę poznać się bliżej i dowiedzieć się kto co aktualnie robi, ile ma lat i gdzie dokładniej mieszka w naszym mieście lub poza jego granicami.
Aleee do rzeczy: Nowy na forum nie jestem, forum przeglądam od początku 2005r., zarejestrowałem się nieco później. :) Swój pierwszy post napisałem dopiero po kilku miesiącach zaglądania na forum, w sumie nic strasznego, więc chętnie zapraszam wszystkich nowych użytkowników do postowania. Obecnie jestem jednym z moderatorów, i cieszę się z powieżonej mi funkcji. Mam nadzieję ją jak najlepiej wykonywać dla dobra forum. A teraz troche o mnie: Imię: Mateusz Pseudo: forumowe: kwintosz, dla znajomych: matiz Mieszkam: DG, Reden --> os. Mickiewicza Lat 23 (już nie długo.. ![]() Jestem studentem Politechniki Śląskiej, wydział: Mechaniczny - Technologiczny w Gliwicach (na Dąbrowe się nie załapałem - pozdrawiam z całego serca ojca moich dojazdów) dojeżdzam na zajęcia pociągiem z naszej pięknej stacji PKP. Interesuje się: Sportem, Inżynierią, Komputerami W wolnych chwilach: postuje na forum:P, czytam książki, staram się dobrze bawić.. To chyba wystarczy.. w końcu to nie serwis randkowy. Pozdrawiam Ten post edytował kwintosz czw, 23 lis 2006 - 15:03 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 293 Dołączył: pią, 08 kwi 05 Nr użytkownika: 139 Płeć: Mężczyzna ![]() |
aaa ja jak zwykle coś przegapiłem
To ja też coś o sobie naskrobe, ale nie bardzo lubię to robić, bo żem jest nieśmiały ![]() Mam na imię Tomek. Z wieku jestem jeszcze zadowolony bowiem nie przekroczyłem jeszcze 20 lat ![]() Ale już niedługo się liczbą naście naciesze bo mam aktualnie 19. Nie że jestem zły, ale wolałbym żeby tak zostało ![]() Nie pamiętam jak trafiłem na forum, chyba przez przypadek. Jestem z nim już grubo ponad rok. Ale z tego co teraz widzę na forum byłem już od swoich 17 urodzin. Tylko, że na innym nicku za co adminów serdecznie przepraszam. Można usunąć moje stare konta Mydliczanin, Mydliczaninek. Tylko NIE mydliczek! ![]() ![]() ![]() Nawiązując do mojego nicka chyba każdy się zorientuje skąd pochodzę i co za miejsce kocham najbardziej. Nie mam nicka od tego, że lubię mydełko ani od tego, że pracuje w fabryce mydła. Nie dość, że mieszkam na Mydlicach to jeszcze urodziłem się w tutejszym szpitalu. Dlatego jestem tak przywiązany do tego ładnego (może nie ładnego, ale coraz ładniejszego osiedla). Dla zainteresowanych wspomnę, że jestem z południowej części osiedla i mieszkam już pod samym Będzinem. Także na telefonie nigdy nie wyświetla mi się DG, a na spacery z psem chodzę do Sosnowca lub Będzina ![]() Ale spokojnie, nigdy nie zatracę swojej tożsamości i wiem, że moje życie jest w pięknej Dąbrowie. Kształcę się w WSH w Sosnowcu na kierunku dziennikarstwo i komunikacja społeczna, więc jak trafie do jakiejś lokalnej gazetki lub tv nie ukrywam, że to forum będzie dla mnie doskonałym i cennym źródłem informacji ![]() W tym roku zdawałem maturkę po 3 latach uczęszczania do V LO Zamoyskiego. Ale nie jest to matura od Giertycha, więc nie było tak źle ![]() Najbardziej lubię jeździć na rowerku xD oczywiście głownie po dg, która oferuje bogate zaplecze turystyczne, kilometry ścieżek rowerowych i wspaniałe pojezierze dąbrowskie oraz inne przyrodnicze atrakcje. Ale lubię też jeździć po Zagłębiu, np. na górę Dorotkę, skąd są wspaniałe widoki na np. zamek w Ogrodzieńcu, Beskidy i zdaje się Tatry, ale tego wam nie potwierdzę, bo nigdy nie udało mi się trafić na naprawdę dobrą widoczność. Poza tym słucham muzyki i oglądam tv hehe Nie będę już nic więcej pisał bo skromny jestem i nieśmiały ![]() Ten post edytował mydliczek wto, 02 sty 2007 - 00:01 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 20:59 |