![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jakie sĄ wedŁug Was najlepsze knajpy w naszym miescie? WedŁug mnie to Partia ,Planeta , Graffiti, Cegielnia. Ostatnio otworzyli w centrum maXmario, ale to raczej dla "starszyzny". A w catamaranie jeszcze nie byŁem. Odradzam wszystkim Pub 21 i Dukat. A co z AtmosferĄ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
Notatka sŁuzbowa z pobytu w knajpe.NO byŁem sobie wczora z koleŻankĄ w tym nowym klubie muzycznym Maxmario czy jakoŚ tak i nawet fajnie tam jest. Jest to knajpka gdzie mozna sobie iŚc na jedno, dwa piwka, posiedzieĆ, pogadaĆ. Tyskie kosztuje 4 zeta czyli tak jak prawie wszĘdzie. Co mi sie spodobaŁo to obsŁuga bardzo miŁa, ale czasami aŻ do przesady, non-stop wymieniali popielniczkĘ. UdaŁo mi siĘzabrudziĆ tylko papierkiem od gumy do Żucia, kiepem i od razu wymieniali, czasami nawet nie zdĄŻyŁem zgasiĆ fajki (ze 7 razy zmieniali). Co mnie rozwaliŁo to to, Że w kiblu leci se muza(gŁoŚnik jest). CaŁkiem fajnie walĄc kupona na tronie,albo siku mozna se podrygiwaĆ w takt muzyki
![]() -------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:53 |