![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jakie sĄ wedŁug Was najlepsze knajpy w naszym miescie? WedŁug mnie to Partia ,Planeta , Graffiti, Cegielnia. Ostatnio otworzyli w centrum maXmario, ale to raczej dla "starszyzny". A w catamaranie jeszcze nie byŁem. Odradzam wszystkim Pub 21 i Dukat. A co z AtmosferĄ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 312 Dołączył: sob, 13 wrz 03 Skąd: Zagłębie Dąbrowskie (Sosnowiec) Nr użytkownika: 21 ![]() |
QUOTE(georgeb) Cegielnia reaktywacja- wczoraj otwarli na nowo cegielnie zmieniŁo sie troche pomalowali sciany hehe, szatnia pŁatna i obowiĄzkowa 1zŁ, ludzie ci sami co wczesniej ,wymienili barnanÓw kelnerÓw i kelnerki a piwko jak byŁo po 5 zŁ tak dalej jest po 5 zŁ aha i wejscie jest gdzie indziej. ByŁem w tej odnowionej cegielni i chyba mnie tam prĘdko nie zobaczĄ. CeniŁem ta knajpe za dobre Żarcie, a przede wszystkim za placek po gÓralsku. To co podali mi w nowej cegielni nie daŁo sie zjeŚĆ. ZakŁadam wiĘc ,Że kuchniĘ teŻ wymienili . Poza tym poprzdnia obsŁuga bardziej przypadaŁa do gustu ... Smakosze strzeŻcie siĘcegielni, ale miejcie na uwadze Tower , gdzie jest coraz smaczniej i taniej. Na imprezĘweekendowĄ tzn taniec podryw etc. chyba pÓki co najlepiej wybraĆ siĘdo Sosnowca (farmacon , zakrĘcona, studio). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:37 |