![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
Piszcie jakie fajne kawaŁy trza sie troszke poŚmiac od czasu do czasu :)
-------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 78 Dołączył: nie, 05 paź 03 Nr użytkownika: 26 ![]() |
14-letni Jasio mÓwi tacie:
- Tato, tato, caŁowaŁem siĘz dziewczynĄ! - I co mÓwiŁa? - Nie wiem, zasŁoniŁa mi uszy udami MaŁa Kasia bawi siĘz dzieĆmi na plaŻy. Przybiega do matki z pŁaczem: - Mamo, jakieŚ dziecko uderzyŁo mnie w gŁowĘ! - A kto to byŁ, chŁopiec czy dziewczynka? - Nie wiem, bo byŁo goŁe! Szkot mÓwi do sĄsiada: - To ty wyciĄgnĄŁeŚ mojego syna z rzeki? - Tak, ale nie ma o czym mÓwiĆ. - Jak to nie ma? A czapeczka?! Matka zwraca siĘdo cÓrki: - SkoĹczyŁaŚ 16 lat i musimy powaŻnie porozmawiaĆ. Jak ci siĘpodobajĄ mĘŻczyĹşni? - No cÓŻ mamusiu, to juŻ nie to, co dawniej... Co mÓwi okulista na poŻegnanie swojej pacjentce? - Do widzenia A laryngolog? - Do usŁyszenia A ginekolog? - Jeszcze do Pani zajrzĘ... Pewien facet stoi na przystanku i caŁuje wszystkie przejeŻdŻajĄce tramwaje. W koĹcu zgarnia go policja. - Co pan wyprawia? Po co caŁuje pan te tramwaje? Facet na to: - Bo wczoraj jeden z nich zabiŁ mojĄ teŚciowĄ, a ja nie wiem ktÓry! MĄŻ mÓwi do Żony: - Nie twierdzĘ, kochanie, Że twoja mama Ĺşle gotuje, ale zaczynam rozumieĆ dlaczego twoja rodzina modli siĘprzed obiadem! Pani na lekcji biologii do dzieci: - Z czego skŁada siĘserce? Jasiu: - Z dwÓch komÓr, z dwÓch przedsionkÓw i nÓŻek. - Jasiu, serduszko ma nÓŻki?! - SŁyszaŁem jak tata mÓwiŁ w nocy: No serduszko, rozŁÓŻ nÓŻki! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 20:56 |