![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: śro, 11 lut 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 44 ![]() |
Jakie macie podejŚcie do kobiet???Napiszcie jak podrywacie laseczki????Najciekawsze propozycje zostana nagrodzone:)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
"(...) Druga opcja, podryw na hip-hopowca,
Nieprawdopodobny upaŁ, idzie jakaŚ ryba, NiezŁa dzida, prĘdka akcja - wĘdka, spŁawik, Stajesz vis-a-vis niej i zaczynasz prawiĆ. MÓwisz: Haj, Haj, mam hajs, hajs, daj daj siĘpoderwaĆ, ajjj. Znam wielu rap artystÓw, znasz ich z teledyskÓw, Mam wiĘcej fejmu niŻ Dre, wiĘcej bejmÓw niŻ fiskus. Nie mĘcz jĄ underground'em, powiedz, blazing, Yo Bejbi, jestem amazing Mezi, gorĄcy jak Jay-Z Jest popyt na hip-hopy, wiem, Że teŻ sŁuchasz czarnĄ muzĘ, Naughty By Nature, no co Ty? Ja teŻ ich lubiĘ. ZaproszĘCiĘna mÓj jacht, jeŚli dasz buzi, Rejs zatokĄ, jaccuzi, just crusin' Wykorzystam szansĘjak Patrice Loko, mam na Ciebie oko, biaŁogŁowo, powiedz sŁowo a wywoŁam rokosz. (...) Dziewczyno! Jak wino uderzasz do gŁowy. Aniele! Tak wiele dla Ciebie bym zrobiŁ. Podryw to dobry pomysŁ na wieczÓr, MÓj zapaŁ, TwÓj zapach unosi siĘw powietrzu." |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:53 |