![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: pon, 08 lis 04 Skąd: Dąbrowa Górnicza oś Łęknice Nr użytkownika: 115 ![]() |
Internet na ul. Topolowej
Witam serdecznie. Nie dawno przeprowadziŁem siĘz Sosnowca do DĄbrowy GÓrniczej na ulicĘTopolowĄ, czy jest jakiŚ operator w tym regionie ktÓry udostĘpnia staŁe ŁĄcze do internetu ? (oprÓcz TPSA) Pozdrawiam wszystkich. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Co do działania internetu w sieci kablowej telpol to się nie wypowiem ale.. z tego co się orientowałem jakieś 2-3 msc temu, to trzeba było mieć wykupiony pełny pakiet tv telpolu aby myśleć o internecie. Pakiet ten jak dla mnie jest badziewny..
![]() QUOTE Zamów chello light w UPC już teraz i skorzystaj z atrakcyjnej oferty: pierwsze 60 dni po 35zł* za każde 30 dni a kolejne 12 miesięcy po 70zł. Instalacja za 1zł. Chcesz poznać szczegóły? Zajrzyj do regulaminu. Promocja trwa do 31.12.2006. *oferta dla nowych Klientów Internetu w UPC. oraz pakiet: QUOTE Zamów przez www Pakiet Pełny i chello light Tylko teraz specjalna oferta na paczkę chello light + Pakiet Pełny telewizji: - Pakiet Pełny telewizji - pierwsze 60 dni za 2 zł kolejne 14 miesięcy z upustem 5zł każdego miesiąca; - chello light - pierwsze 120 dni po 35zł za każde 30 dni a kolejne 12 miesięcy po 70zł; Instalacja każdej z usług za 1zł. Chcesz poznać szczegóły? Zajrzyj do regulaminu! Promocja trwa do 31.12.2006. Czyli w najgorszym przypadku po okresie upustów: 70 + ok. 45= 115zł za internet + pełny pakiet TV Przy czym chciałbym jednak zastrzec, że sam mam chello.. Czy jest to dobra inwestycja? Mam wątpliwości i to spore. Nie jest tanio, limit na "lajcie" (bez ściągania wystarcza - 30GB ale gdy już..), poza tym, w ostatnim miesiącu, internet nie chodził kilka dni tak jak powinien. Zamiast 1,5Mbit/s chodził po 200kbit/s (podobno jakaś wielka awaria), na "partyline" dzwoniąc by zgłosić usterkę, można znieść czasem jajo. Tak czy siak zdarzają się jeszcze dni (np. wczoraj), gdy net chodzi badziewiasto. Choć mam nadzieje, że to jakieś tymczasowe problemy. Co do działania internetu w Telpolu, to niestety nie mogę nic powiedzieć poza tym, co słyszałem i wyczytałem na forach internetowych. Niestety w mieście, mimo że działa prężna firma, prowadząca działalność związaną z internetem, w mieście o dobry net jest trudno. Przestrzegam przed osiedlówkami, to może rodzić pewne problemy: łajza administrator który nie radzi sobie z sytuacją, zapchane łącze przez p2p, nielegalne kable pomiędzy blokami, "wspólne" serwery na które lubi polować Policja gdyż udostępniane są tam filmy, gry, programy i inne pirackie oprogramowanie.. Wszystko ma swoje plusy i minusy, ale póki co z internetem u nas ciężko. Ten post edytował kwintosz śro, 20 gru 2006 - 16:21 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:12 |