![]() |
![]() |
Guest_darek_* |
![]()
|
Guests ![]() |
cześć
jest juz październik więc można zatwierdzać sztaby i niebawem powinno zacząć działać kilka w naszym mieście. Chciałem sie zapytac co myślicie na temat imprezy plenerowej. W zeszłym roku nie udało się takowej zorganizować ale w tym roku wszystko przed nami. Może ktoś z Was chciałby się włączyć w organizacje, może ma ciekawe pomysły, propozycje, możę ma znajomych którzy moga przygotować jakieś fajne rzeczy lub happening albo którzy mogą wyłożyć troche kasy na organizacje finału :] Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: nie, 17 gru 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 375 ![]() |
cześć jest juz październik więc można zatwierdzać sztaby i niebawem powinno zacząć działać kilka w naszym mieście. Chciałem sie zapytac co myślicie na temat imprezy plenerowej. W zeszłym roku nie udało się takowej zorganizować ale w tym roku wszystko przed nami. Może ktoś z Was chciałby się włączyć w organizacje, może ma ciekawe pomysły, propozycje, możę ma znajomych którzy moga przygotować jakieś fajne rzeczy lub happening albo którzy mogą wyłożyć troche kasy na organizacje finału :] Pozdrawiam Nie rozumiem dlaczego napisałęś ten temat. Organizujesz WOŚP? Bo z tego co wiem to nie. Organizują go 4 osoby z zamoya (prof. Ślifirska, Asia, Adam i ja) i oczywiście prezydent, więc nie wiem dlaczego w ogóle to napisałeś. Adam był na zebraniu MRM i podobo rada się w to nie chciała wczepić. Wszystko elegancko idzie do przodu, mamy już pan imprezy, będzie się odbywać na hali. Wszystko powoli się załatwia, jeśli wypali wszystko co sobie założyliśmy żebędzie, zabawa będzie świetna. Z tego co wiem to sztaby są w zamoyu, łukasińskim, TZNie i hufcu. Wjednym masz rację, potrzebujemy sponsoringu ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 02:45 |