IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> WOŚP 2007, pomysły, propozycje, chętni do pomocy
Guest_darek_*
post wto, 03 paź 2006 - 22:54
Post #1

Guests

cześć

jest juz październik więc można zatwierdzać sztaby i niebawem powinno zacząć działać kilka w naszym mieście. Chciałem sie zapytac co myślicie na temat imprezy plenerowej. W zeszłym roku nie udało się takowej zorganizować ale w tym roku wszystko przed nami. Może ktoś z Was chciałby się włączyć w organizacje, może ma ciekawe pomysły, propozycje, możę ma znajomych którzy moga przygotować jakieś fajne rzeczy lub happening albo którzy mogą wyłożyć troche kasy na organizacje finału :]

Pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
new_world_disord...
post nie, 17 gru 2006 - 12:49
Post #2

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 375

QUOTE(darek @ Oct 3 2006, 07:54 PM) *
cześć

jest juz październik więc można zatwierdzać sztaby i niebawem powinno zacząć działać kilka w naszym mieście. Chciałem sie zapytac co myślicie na temat imprezy plenerowej. W zeszłym roku nie udało się takowej zorganizować ale w tym roku wszystko przed nami. Może ktoś z Was chciałby się włączyć w organizacje, może ma ciekawe pomysły, propozycje, możę ma znajomych którzy moga przygotować jakieś fajne rzeczy lub happening albo którzy mogą wyłożyć troche kasy na organizacje finału :]

Pozdrawiam

Nie rozumiem dlaczego napisałęś ten temat. Organizujesz WOŚP? Bo z tego co wiem to nie. Organizują go 4 osoby z zamoya (prof. Ślifirska, Asia, Adam i ja) i oczywiście prezydent, więc nie wiem dlaczego w ogóle to napisałeś. Adam był na zebraniu MRM i podobo rada się w to nie chciała wczepić. Wszystko elegancko idzie do przodu, mamy już pan imprezy, będzie się odbywać na hali. Wszystko powoli się załatwia, jeśli wypali wszystko co sobie założyliśmy żebędzie, zabawa będzie świetna.

Z tego co wiem to sztaby są w zamoyu, łukasińskim, TZNie i hufcu.

Wjednym masz rację, potrzebujemy sponsoringu wink.gif jeśli ktoś byłby chętny pomóc w spłaceniu imprezy (nie wyjdzie dużo, koncerty grają za darmo, prawdopodobnie tylko światełko do nieba i plakaty trzeba będzie kupić) to prosze się zgłaszać do nie na mail gazilla@o2.pl lub do V lo im. Jana Zamoyskiego (mydlice)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 02:45
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza