![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
MoŻe pora juŻ pozdejmowaĆ te wĄtki przyklejone w "Naszym mieŚcie" ChciaŁbym Żeby na czele byŁy wĄtki aktualne. Tym bardziej Że przyklejone zdajĄ siĘbyĆ wyczerpane.
Ten post edytował kwintosz pon, 27 lis 2006 - 00:49 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ad1 a co z przyciskami do skajpa, tlenu, gg itp??
ad4 takie okienko masz m in na forum sosnowca - zrzut ekranu tutaj http://www.dabrowa-gornicza.org/index.php?...=post&id=40 podobnie jest/bylo u p. Nowaka w dziale hyde parku czy jakos tak ad6 - pomysl zibar'a nie moj - wiec sam nie wiem - "ja tu tylko... wkleilem" z tego co pamietam - byla propozycja - aby posty wpisywane w jakims specjalnym topicu na forum pojawialy sie takze w innym specjalnym topicu na drugim forum Nie wiem czy to jest mozliwe technicznie... raczej nie - ale skoro porzadkowalem te propozycje to wkleilem kazda. ad8 byla juz dyskusja o tym - wpierw korespondencja masowa - przypominajaca o koncie a pozniej odsiew kont, ktore w dalszym ciagu nie byly/sa aktywne (powiedzmy kryterium koniecznosci zalogowania min 1 raz w ciagu roku) 11) czy jest mozliwosc przyklejenia jakiegos odnosnika na glownej stronie forum - linku do naszego czatu -tak na przyszlosc by nie bylo problemu z szukaniem odnosnika czy cus 12) sprawa konta - podaj choc nr konta na PM - osoby zainteresowane tez mma nadz napisza na PM bys przeslal im numer = no chyba ze masz jakies obawy o swa anonimowosc :) ![]() pozdr Ten post edytował Hator nie, 17 gru 2006 - 11:03 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:07 |