![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam.
Poniewaz zakupilismy domene to jest takze szansa na email w tej domenie. Chetni zglaszac sie na PM badz na kwasny@dabrowa-gornicza.org podajac proponowany login i haslo. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
Kwasny wrócił niedawno i dzięki niemu stałem się posiadaczem konta w forumowej domenie. Ale nie do końca szczęśliwym, gdyż jestem nieco zacofany informatycznie i miałem sporo problemów, aby uaktywnić pocztę :)
Chciałbym publicznie podziękować vacu za pomoc w odnalezienu programu do obsługi poczty (okazało się, ze nie mam standardowego Outlook Express) i wyczerpujące wskazówki jak to wszytko skonfigurować i poustawiać. Dziękuję też za cierpliwość i zrozumienie, za tłumaczenie choćby najprostszych dla wielu rzeczy, które dla mnie wcale prostymi nie były ![]() DZIĘKUJĘ |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Chciałbym publicznie podziękować vacu za pomoc w odnalezienu programu do obsługi poczty (okazało się, ze nie mam standardowego Outlook Express) i wyczerpujące wskazówki jak to wszytko skonfigurować i poustawiać. Dziękuję też za cierpliwość i zrozumienie, za tłumaczenie choćby najprostszych dla wielu rzeczy, które dla mnie wcale prostymi nie były ![]() DZIĘKUJĘ Myślę, że kiedy vacu bedzie potrzebował informacji o drzewach lub innych badylkach to może się zwrócić do Ciebie?! ![]() -------------------- "Piorunochron na szczycie wieży kościelnej jest najlepszym dowodem na to, że wszyscy miewamy wątpliwości..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:10 |