![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co o niej myŚlicie? Zbudoawali hale za 30 mln. na 4 tys. ludzi. To dobrze , ale caŁy czas mnie ciekawi kto w niej bĘdzie graŁ skoro w DG nie ma Żadnej druŻyny w Żadnej dyscyplinie w wyŻszych ligowych rozgrywkach. Oby nie staŁa ona pusta. Bo nawet organizujĄc koncerty trudno bĘdzie o wystĘp takiej gwiazdy , ktÓra przyciĄgnie tyle publiki.
Ten post edytował kwintosz śro, 11 lip 2007 - 14:30 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 312 Dołączył: sob, 13 wrz 03 Skąd: Zagłębie Dąbrowskie (Sosnowiec) Nr użytkownika: 21 ![]() |
QUOTE(Misiek @ Jan 20 2004, 06:54 PM) Krawiec popieram twoj pomysŁ - nazwa zajebista !!! TeŻ miaŁem okazjĘzobaczyĆ jĄ tydzieĹ temu od wewnĄtrz. NaprawdĘjestem pod wielkim wraŻeniem. A moŻe w przyszŁym roku uda nam siĘzorganizowaĆ pewien turniej (tzn. jego drugĄ edycjĘ) - fajnie by byŁo. ![]() ![]() ![]() Wreszcie znowu na forum DG ! DziĘki Misiek za poparcie pomysŁu ! CzĘŚĆ Sosnowiczan pewnie bĘdzie zazdrosna i przeciwna temu zeby PŁomieĹ rozgrywaŁ swoje mecze w DG. JuŻ pojawiŁ siĘ pomysŁ by zbudowac jeszcze wiĘkszĄ i lepsza halĘw Sosnowcu . Jak wiesz ja takie myŚlenie uwazam za bezsensowne bowiem w ramach wspÓŁpracy zagŁĘbiowskiej nasi wŁodarze powinni dogadywaĆ sie co do inwestycji miejskich . Jak dotychczas przescigaja siĘoni w pomysŁach na obiekty usŁugowo i rozrywkowe . I tak miaŁy powstaĆ w ZagŁĘbiu dwa aqua parki, dwa sztuczne stoki narciarskie, a teraz ten pomysŁ z nastĘpnĄ halĄ. Wg mnie , skoro jest juŻ aquapark w DG i nie bĘdzie on komercyjnĄ inwestycjĄ , to Sosnowiec powinien zrezygnowaĆ z budowania aquaparku ( na razie stoi tam pŁot) oraz z nowej hali na rzecz np. nowoczesnego stadionu piŁkarskiego czy kompleksu lekkoatletycznego z basenem olimpijskim (50m) Tak nawiasem mÓwiĄc po jakĄ cholerĘGÓrski budujĘten sztuczny stok na Środuli . Nie doŚĆ, Że usypanie gÓry kosztuje to jeszcze czeŚc stoku znajdzie siĘ pod liniami wysokiego napiĘcia. Za to Świetnym pomysŁem jest usytuowanie takiego stoku na "Dorotce" w BĘdzinie , gdzie rÓŻnica wzniesien pozwoliŁaby wybudowac dŁuzszĄ trasĘ, gdzie juŻ kiedyŚ byŁ wyciĄg narciarski i gdzie krajobraz i przyroda jest bardziej adekwatna do takiej inwestycji. Zatem ZagŁĘbie DĄbrowskie hale juz ma i stoi ona w DG . Czekamy teraz na inne obiekty tej klasy w Sosnowcu i BĘdzinie. Ps. Ciekawe ile kosztuje godzinka na tej hali i czy szef zgodziŁby siĘwpusciĆ gurpĘpodwyzszonego ryzyka ;-) ? Pozdro ! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:53 |