![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 14 Dołączył: czw, 19 paź 06 Nr użytkownika: 238 ![]() |
CO WY NA TO ????
Wasze typy...? pozdrawiam zainteresowanych!!!! Mod: Staraj się dać odpowiednią nazwę nowemu tematowi. ble ble - typy.. ok na ten czas, ale wiedz że temat służyć będzie przez większy okres czasu, nie tylko najbliższych kilka dni. Potem może być ciężko znaleźć to czego się szuka, tymbardziej że później prawdopodobnie będzie okazja do dyskutowania o działaniach owych ludzi. Pozdrawiam Ten post edytował kwintosz wto, 28 lis 2006 - 18:11 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 16 Dołączył: śro, 04 paź 06 Nr użytkownika: 225 ![]() |
Dziękuję za życzenia, gratulacje oraz za dobre słowa. Zrobię wszystko żeby nie sprawić zawodu wszystkim którzy we mnie wierzą. Wyjaśniam że przez 9 miesięcy byłem zastępcą Pana Talkowskiego na przełomie 1990/1991. Nie ma to nic wspólnego z biologicznymi 9-cioma miesiącami. Po zakończeniu mojej prezydentury nie miałem zatrudnienia w Urządzie Miasta. Przez ostatnie 10 lat pracowałem w spolach z kapitałem zagranicznym. Pozdrawiam Henryk Zaguła
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:38 |