![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Myślę że taki temat ma szansę zaistnieć. Może to pozwoli, chodź trochę poznać się bliżej i dowiedzieć się kto co aktualnie robi, ile ma lat i gdzie dokładniej mieszka w naszym mieście lub poza jego granicami.
Aleee do rzeczy: Nowy na forum nie jestem, forum przeglądam od początku 2005r., zarejestrowałem się nieco później. :) Swój pierwszy post napisałem dopiero po kilku miesiącach zaglądania na forum, w sumie nic strasznego, więc chętnie zapraszam wszystkich nowych użytkowników do postowania. Obecnie jestem jednym z moderatorów, i cieszę się z powieżonej mi funkcji. Mam nadzieję ją jak najlepiej wykonywać dla dobra forum. A teraz troche o mnie: Imię: Mateusz Pseudo: forumowe: kwintosz, dla znajomych: matiz Mieszkam: DG, Reden --> os. Mickiewicza Lat 23 (już nie długo.. ![]() Jestem studentem Politechniki Śląskiej, wydział: Mechaniczny - Technologiczny w Gliwicach (na Dąbrowe się nie załapałem - pozdrawiam z całego serca ojca moich dojazdów) dojeżdzam na zajęcia pociągiem z naszej pięknej stacji PKP. Interesuje się: Sportem, Inżynierią, Komputerami W wolnych chwilach: postuje na forum:P, czytam książki, staram się dobrze bawić.. To chyba wystarczy.. w końcu to nie serwis randkowy. Pozdrawiam Ten post edytował kwintosz czw, 23 lis 2006 - 15:03 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 516 Dołączył: sob, 02 gru 06 Skąd: D.G. Mydlice Nr użytkownika: 352 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Imie: Darek
Pseudonim: Bares Wiek: 24 Wzrost: 183 Waga: 97 i cały czas do góry ![]() Mieszkam: całe życie DG, Mydlice, Chopna choć urodziłem sie w Sosnowcu Wykształcenie: jeszce Średnie Technik Energoelektronik (Sztygarka) obecnie student WSB Socjologia 6semestr Zainteresowania: Bardzo szerokie Zaczynajac od sport Piłka nożna, Siatkowka plażowa, Pływanie, Bieganie, Kulturystyka ![]() Nie trawie: Wisniewskiego, Disco polo. polskiego pseudoCountry, Romka G. malutkich chłopczyków z PiS i wiele więcej, kłamstwa, ludzkiej głupoty i konformizmu chyba starczy O Forum dowiedziałem sie dzięki koledze klockowi który chyba z rok temu która podesłał mi pierwszego linka około rok temu i czynił to cyklicznie z prośbą o zarejestrowanie przez pierwsze mięesiące czytałem sporadycznie pózniej miałem chyba kilka miesiecy przerwy gdyz musiałem się intensywnie zajac pisaniem pracy dyplomowej oraz ostatnio nie mogłem nic sobie poczytać gdyz wyskakiwały mi jakieś kwadraciki same ąż do ostatniego miesiąca kiedy ujżałem nowe forum i zaczełem intysywnie czytać. Na koniec mojego przydługiego elaboratu pragne wszystkich was pozdrowić w szczególności administratora klocka ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:46 |