![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
W związki z ciszą wyborczą proponuje skupić się na stworzeniu regulaminu Forum. Myślę, że jest to niezbędne do "normalnego" działania forum i do tego znacznie uprości pracę moderatorom.
Ten post edytował kwintosz pon, 27 lis 2006 - 13:32 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Hmm... No właśnie sam nie wiedziałe, dałem to trochę prowokacyjnie licząc, że ktoś coś wymyśli. Na forach np. komputerowych polega to np. na napisaniu tutoriala lub opisu do czegośtam natomiast tutaj też mimo wielu prób nic nie wymyśliłem, jedyne co mi przyszło do głowy to jakieś spisy - Aptek, szkól, coś a'la informator ale skoro Forum współpracuje ze stroną p. Nowaka to nie ma to sensu, bo tam przecież jest wszystko
![]() Tak więc usuwam ten zapis ale wciąż uważam, że to dobry pomysł więc jeśli ktoś wymyśli jakby go można u nas wykorzystać to można go przywrócić ![]() Zmieniłem nieco dział kar, bo wiem już, że póki co Mody nie mogą usuwać kont - wprowadziłem więc pojęcie "zablokowania konta", w razie czego będzie można to zmienić. W jednym podpunkcie jednak pozostawiłem usunięcie konta jednak liczę, że do takiej aż sytuacji nie dojdzie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:07 |