![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
MoŻe pora juŻ pozdejmowaĆ te wĄtki przyklejone w "Naszym mieŚcie" ChciaŁbym Żeby na czele byŁy wĄtki aktualne. Tym bardziej Że przyklejone zdajĄ siĘbyĆ wyczerpane.
Ten post edytował kwintosz pon, 27 lis 2006 - 00:49 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Nie będe się wdawał z Tobą w polemikę, tymbardziej w tym temacie. Ale żeby była jasność, kilka słów na koniec.
Kilku agitatorów na forum mieliśmy. Jak tak nie trawisz moderatorów to popytaj innych albo się rozejrzyj, może się zorientujesz. Owszem to forum dyskusyjne, tylko tu nie gadamy o byle czym a już na pewno nie w sposób w jaki Ty to robiłeś. Jak lubisz rozmawiać o lizaniu półdupków, chcesz prowokować itd. polecam forum o2. Ja nie skasowałem żadnego z postów, które byłyby w porządku o to nie masz się co martwić. Dobra koniec OT. Co do kasowania postów, możliwe że nie ma takiej opcji, gdyż skrypt nie jest najnowszy. Niestety najnowszy IPB ma płatną licencję i trzebaby ją wykupić i nie wykluczone, że właśnie w tych nowszych wersjach jest taka opcja. Ten post edytował kwintosz wto, 28 lis 2006 - 20:37 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: wto, 28 lis 06 Nr użytkownika: 349 ![]() |
Co do kasowania postów, możliwe że nie ma takiej opcji, gdyż skrypt nie jest najnowszy. Niestety najnowszy IPB ma płatną licencję i trzebaby ją wykupić i nie wykluczone, że właśnie w tych nowszych wersjach jest taka opcja. popytam sie i dam Ci znac Ja nie skasowałem żadnego z postów, które byłyby w porządku o to nie masz się co martwić. Dobra koniec OT. okej wierze Ci to ciekawe kto to zrobil Owszem to forum dyskusyjne, tylko tu nie gadamy o byle czym a już na pewno nie w sposób w jaki Ty to robiłeś. czy zasmiecanie ulotek, arogancja czlonka sztabu i to ze wiceprezydent Bedzina zrobil w ciagu miesiaca 10 razy wiecej niz prezydenci Dabrowy przez 5 lat, to dla Ciebie takie byle co?? -------------------- to nie jest PRZEMA konto zebyscie go nie kasowali, bo chcialbym nadmienic ze w domu z komputera moze korzystac kilka osob wiec to nie jego konto
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:07 |