![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
MoŻe pora juŻ pozdejmowaĆ te wĄtki przyklejone w "Naszym mieŚcie" ChciaŁbym Żeby na czele byŁy wĄtki aktualne. Tym bardziej Że przyklejone zdajĄ siĘbyĆ wyczerpane.
Ten post edytował kwintosz pon, 27 lis 2006 - 00:49 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
@morton14 ja Cie bardzo proszę, bez takich hasełek, że ktoś coś. Jeśli Twoją intencją jest skłócenie na forum wszystkich to miej pewność że chodźbym miał 24h siedzieć na forum, nie popiszesz sobie na nim jak dostaniesz bana. Rób tak dalej a do tego dojdzie. Troche kultury. Irytuje mnie to Twoje zachowanie strasznie, wiesz? Tego typu swoje przemyślenia zatrzymaj dla siebie.
Wracając do sprawy @:) się pomylił, a ten przycisk mają tylko moderatorzy, stąd nie masz możliwości jego kasowania. Co by było jakby każdy chciał swoje posty pokasować i w ciągu 2 tyg. wątek bez niektórych postów straciłby sens. Po to ktoś wymyślił przycisk edycji, żebyś mógł to zrobić. Jeśli coś napisałeś a chcesz aby moderator posta usunął, poprostu go wyedytuj i poproś o to moderatora. Jak tylko któryś z nas będzie miał czas to to zrobi. Pozdrawiam i życze więcej dystansu. Ten post edytował kwintosz wto, 28 lis 2006 - 20:07 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: wto, 28 lis 06 Nr użytkownika: 349 ![]() |
@morton14 ja Cie bardzo proszę, bez takich hasełek, że ktoś coś. Jeśli Twoją intencją jest skłócenie na forum wszystkich to miej pewność że chodźbym miał 24h siedzieć na forum, nie popiszesz sobie na nim jak dostaniesz bana. Rób tak dalej a do tego dojdzie. Troche kultury. Irytuje mnie to Twoje zachowanie strasznie, wiesz? Tego typu swoje przemyślenia zatrzymaj dla siebie. . te czesc zostawie bez komentarza ![]() Wracając do sprawy @:) się pomylił, a ten przycisk mają tylko moderatorzy, stąd nie masz możliwości jego kasowania. Co by było jakby każdy chciał swoje posty pokasować i w ciągu 2 tyg. wątek bez niektórych postów straciłby sens. Po to ktoś wymyślił przycisk edycji, żebyś mógł to zrobić. Jeśli coś napisałeś a chcesz aby moderator posta usunął, poprostu go wyedytuj i poproś o to moderatora. Jak tylko któryś z nas będzie miał czas to to zrobi. ale mi nie chodzi by mozna bylo zawsze kasowac tylko wtedy kiedy nikt po tobie nic nie napisze to sobie mozesz skasowac wypowiedz w momencie gdy ktos napisze juz nie masz takiej opcji tak jest na bardziej rozwinietych pod wzgledem techniki forach Tego typu swoje przemyślenia zatrzymaj dla siebie. Ty swoje tez rozumiem ze nie mozna wyrazac krytycznych opini bo zaraz sie obrazasz?? tak jakos 'usmieszek' normalnie dyskutuje a Ty odrazu ban Pozdrawiam i życze więcej dystansu. ja rowniez zycze duuuuzo wiecej dystansu przynajmniej polowy tego ile ja mam Ten post edytował morton14 wto, 28 lis 2006 - 20:16 -------------------- to nie jest PRZEMA konto zebyscie go nie kasowali, bo chcialbym nadmienic ze w domu z komputera moze korzystac kilka osob wiec to nie jego konto
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 11:57 |