![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
Piszcie jakie fajne kawaŁy trza sie troszke poŚmiac od czasu do czasu :)
-------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
MaŻ przyniÓsŁ wypŁatĘi poŁoŻyŁ jĄ przed lustrem. MÓwi do Żony:
- To co przed lustrem moje, a co w lustrze twoje. Żona rozebraŁa siĘdo naga, stanĘŁa przed lustrem i oznajmia mĘŻowi: - Ta co w lustrze twoja, a co przed lustrem sĄsiada z doŁu... *** Wchodzi siostra zakonna do tramwaju i krzyczy: - Medaliki do kontroli ! Na to jeden z podrÓŻnych wyciĄga znacznej wielkoŚci krzyŻ i woŁa: - Ja mam miesiĘczny !!! *** Facet jedzie samochodem i sŁyszy komunikat w radiu dla kierowcÓw: " ... Uwaga! JakiŚ wariat na autostradzie A 246 jedzie pod prĄd! ...." SŁyszĄc to, odzywa siĘ: - Jeden wariat? SĄ tu ich tysiĄce ... *** W pewnym szpitalu pracowaŁy dwie siostry: stara - wyschniĘta i mŁoda seksbomba. Razu pewnego do szpitala przywieziono marynarza w stanie ciĘŻkim, ale przytomnego. Stara poszŁa go zbadaĆ. Jak wrÓciŁa, mÓwi do mŁodej: - Wiesz, on jest okropnie wytatuowany. Ma nawet na fiucie... - Taaak? A co ma na fiucie??? - "ADAM". - Co? IdĘsprawdziĆ sama! PoszŁa. Jak wrÓciŁa, to mÓwi: - Wcale nie "ADAM", tylko "AMSTERDAM"! *** Przychodzi trzech facetÓw do ZOO. Jeden z nich jest kulawy. ChodzĄ, zwiedzajĄ, aŻ tu nagle widzĄ otwartĄ klatkĘz lwem. Lew zaczyna wychodziĆ z klatki - goŚcie w nogi. DwÓch biegnie z przodu, a kulawy zostaje coraz bardziej w tyle. Jeden z tych dwÓch odwraca siĘi widzi, Że kulawy zostaŁ gdzieŚ hen daleko i lew juŻ go dogania. Krzyczy gŁoŚno: - To niech juŻ ten lew wpierdoli kulawego !!! Na to kulawy krzyczy z tyŁu: - Dobra, dobra ... wpierdoli kogo bĘdzie chciaŁ !!! -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:56 |