![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
W związki z ciszą wyborczą proponuje skupić się na stworzeniu regulaminu Forum. Myślę, że jest to niezbędne do "normalnego" działania forum i do tego znacznie uprości pracę moderatorom.
Ten post edytował kwintosz pon, 27 lis 2006 - 13:32 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Regulamin to świetny pomysł - zawsze można delikwentowi pokazać odpowiedni punkt i nie będzie mógł się zasłaniać wolnością słowa.
No to ja proponuję położyć ten regulamin z Gliwic n"na tapecie", zmodyfikować i zastosować. Moija propozycja [to i owo wyrzuciłem, to i owo dodałem itp. - jak każdy tak zrobi to wyjdzie fajny regulamin :)]: REGULAMIN Rejestrując się i pisząc na forum zobowiązujesz się do przestrzegania niniejszego regulaminu jednak dotyczy on także niezarejestrowanych użytkowników forum. 1. Zasady ogólne
Możliwość pisania na forum to przywilej, nie prawo! Jak każdy przywilej może zostać odebrany komuś, kto nie umie z niego korzystać! Ten post edytował vacu sob, 23 gru 2006 - 12:51 |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Zmienilbym 5.3 - jeszcze mozliwosc okresowego zawieszenia mozliwosci postowania przed calkowitym usunieciem To je dobre ![]() Zaproponowałem też punkt 5.4 mający chronić nas przed użytkownikami takimi jak Przemo - jeśli ktoś po pierwszym banie nie jest w stanie zrozumieć co zrobił nie tak to IMO nie powinien mieć powrotu i IMO punkt ten oznacza takie "pozbawienie praw publicznych" czyli jeśli ktoś taki na serio się poprawi i założy nowe konto to ok ale jeśli zacznie spamować to nie dotyczą go "okresy ochronne" i może "polecieć za nazwisko" ;) Ten post edytował vacu wto, 28 lis 2006 - 13:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:01 |