![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja tez mysle ze powinnismy zluzowac
krytyka krytyka - ale najezdzanie na innych to troche nie trzyma poziomu tego forum - chyba ze tego chcecie... Apeluje wiec o to do wszystkich forumowiczow - p. A. Bebna i "drugiej strony" PS Pozdrawiam - nie przesadzaj z tym, ze bys sie poddal do domysji - niektorzy by sie dostac na fuche w urzedzie napewno sie sporo natrudzili - przypomne, ze w obecnym czasie to my szukamy pracy, nie praca nas. pozdr i koniec juz tego podtopicu w tym topicu... uff :) Ten post edytował Hator pon, 27 lis 2006 - 21:46 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Hator jak będziesz pisał talkie głupoty to zrezygnuje z uczestnictwa na Forum. Usprawiedliwisz kłamstwo wobec nas wyborców czego ja nie jestem w stanie tolerować. Może ty Hator masz ochote na fuche w UM. Ja odrazu rezygnuje.
Ten post edytował pozdrawiam pon, 27 lis 2006 - 23:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:17 |