![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
W związki z ciszą wyborczą proponuje skupić się na stworzeniu regulaminu Forum. Myślę, że jest to niezbędne do "normalnego" działania forum i do tego znacznie uprości pracę moderatorom.
Ten post edytował kwintosz pon, 27 lis 2006 - 13:32 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
No to mamy, na czym pracować. Co do podanego regulaminu to mam tylko 2 zastrzeżenia. Po pierwsze wszelkie skargi na pracę Moderatora powinny być jawne i zamieszczane w odpowiednim temacie. A tam skarga byłaby kolegialnie wyjaśniana przez najbardziej aktywnych użytkowników. Dlatego proponuje zrezygnować z zapisu, że Moderator ma zawsze racje. A druga sprawa: regulamin nie rozwiązuje problemu agitacji politycznej. Moim zdaniem nie możemy pozwolić na zawłaszczanie dyskusji politycznych przez użytkowników, którzy ograniczają swoją aktywność do prowadzenia kampanii wyborczej na Forum.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
No to mamy, na czym pracować. Co do podanego regulaminu to mam tylko 2 zastrzeżenia. Po pierwsze wszelkie skargi na pracę Moderatora powinny być jawne i zamieszczane w odpowiednim temacie. A tam skarga byłaby kolegialnie wyjaśniana przez najbardziej aktywnych użytkowników. Dlatego proponuje zrezygnować z zapisu, że Moderator ma zawsze racje. A druga sprawa: regulamin nie rozwiązuje problemu agitacji politycznej. Moim zdaniem nie możemy pozwolić na zawłaszczanie dyskusji politycznych przez użytkowników, którzy ograniczają swoją aktywność do prowadzenia kampanii wyborczej na Forum. Uwzględnione, choć nie wiem czy tak jak byś to widział ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 11:58 |