![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
czy nie ma szans na poprawe dzialania forum :?:
Problem jest od bardzo dawna - nie da sie wysylac postow a jak sie uda to bardzo czesto bez "uatualnienienia" tematu, watku, czy dzialu na glownej. Inna sprawa ze licznik wiadomosci zalicza mi post rzdako kiedy ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
mam olbrzymie problemy z forum!
gdzies od 2-3 tyg ale chwilowo. A dzisiaj od rana sytuacja wyglada caly czas fatalnie. Forum co chwile sie zawiesza - dziala kilkanascie/kilkadziesiat sekund po czym pad na kilkanascie/kilkadzisiat minut! Co chwile jakies bledy - strona nie istnieje albo bledy z baza danych. czasami po 20 probach udaje mi sie otworzyc jakis watek ale o zapostowaniu nie ma nawet mowy - trzeba podjac kilkadziesiat prob. Problem jest bardzo dziwny - korzystam z Opery, a czasami forum odblokowuje sie po kilku probach podjetych w IE i wtedy zaczyna dzialac na kilkadzisiat sekund takze pod Opera Jak tak dalej pojdzie to nieldugo wcale nie bede mogl korzystac z forum. Ciekawe za jaki czas uda mi sie wyslac tego posta -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:09 |